Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

arkaden Odense

Arkaden åbner igen!

Nyheder

Asiatisk, mellemøstlig og dansk mad er på menuen, når Arkaden igen åbner dørene til masser af hygge!

 

Det er en glædens dag hos Arkaden. Nu kan vi endelig åbne dørene og byder gæster hjertelig velkommen til masser af hygge. Alle i Arkaden har ventet med længsel på at kunne møde gamle kendinger og nye gæster!

 

Alt er næsten som det plejer. Du får stadig serveret autentisk verdensmad og lækre fadøl fra Carlsberg.

Bag kulissen er der sket meget i de måneder hvor Arkaden har været lukket.

Arkaden er blevet renoveret, nyt udsugningsanlæg, der er blevet malet, nye planter og nye systemer, bl.a. bordbooking og madbestilling direkte på mobilen. Madboderne har holdt deres forretningerne kørende med take away og fundet tid til at eksperimentere med nye retter og smagssammensætninger.

 

Coronavenlig madbestilling

For en måned siden lancerede Arkaden deres egen take away webapp. Maden bestilles via en mobilvenlig hjemmeside og hentes i Arkaden. Når huset åbner, vil det nye selvbetjeningsmodul også være live. Det betyder at husets gæster kan sidde på deres plads og bestille lige nøjagtig det de gerne vil spise. Når maden er klar, får de en sms om at maden kan hentes i madboden. På den måde undgår vi kødannelse og for meget ventetid. På alle bordene er der et bordkort der guider alle gæster i bestillingen via den nye webapp.

 

Nyheder

Spicy Take Away lukkede i november sidste år. Torsdag den 6. maj åbner en ny dygtig indisk madentusiast med mange års erfaring. Vi glæder os over at husets gæster nu kan få endnu flere og spændende indiske madoplevelser i Arkaden.

 

På 1. salen ved siden af Det Gode Sted, er der åbent en pop-up outlet med alt fra Levels tøj til børn, jakker og designerskjorter til mænd og forskellige skønt tøj til kvinder. Priserne er til at forstå, alt koster mellem 50-100 kr.

 

Otto’s Anatolien Food har lyttet til hans gæster og fået en lækker mellemøstlig dessert på menukortet.

Arkadens personale har lavet en lille smagstest og de fortæller at den nye dessert smager virkelig godt.

 

Det Gode Sted og Mida’s Hot Crispy Chicken har også varslet, at der de kommende måneder kommer nye spændende forårs- og sommer lækkerier på deres menukort.

 

Events- og aktiviteter

De kommer igen, men vi venter til juni, fortæller Nadia Chaudhary, direktør i Arkaden.

Banko, musikquiz, fodboldquiz og familiebanko var meget populære før nedlukningen, dem planlægger vi naturligvis på ny. Vi arbejder også på andre spændende overraskelser.

 

 

Madbestilling: https://order.weorder.com/app/arkaden

Bordbooking: https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/index/2931/2

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,