Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Jørgen Skouboe

Jørgen Skouboe gæster SPIS! Odense Food Festival

Nyheder

Når SPIS! Odense Food Festival for femte år i træk løber af stablen til september, bliver det med deltagelse af Jørgen Skouboe kendt fra blandt andet tv-programmet Nak & Æd.

 

SPIS! Vildt er igen i år på programmet, når SPIS! Odense Food Festival i september afholder madfestival. Her er der mulighed for at høre den populære Jørgen Skouboe holde foredrag om Nak & Æd og om sin holdning til jagt.

 

– Vi skal tilbage til det, det handler om – naturen. Det er vores største spisekammer, og det at komme ud og opleve noget i naturen, det er bare helt specielt. Det er noget af det, vi har forsøgt at vise i Nak & Æd, og det vil jeg gerne fortælle om til SPIS! Vildt, fortæller Jørgen Skouboe.
Til foredraget får deltagerne også svar på, hvorfor det populære tv-program hedder Nak & Æd, hvorfor der er så mange, der kigger med, og om en husmår smager godt. Samtidig vil Jørgen Skouboe fortælle om sine oplevelser med jagt på Nordens vildt og om mødet med jagtkulturen i de øvrige nordiske lande.

 

SPIS! Odense Food Festival glæder sig til foredraget og de øvrige arrangementer, som sætter fokus på bæredygtighed og oplevelser i naturen. Arrangementerne skal give børn og voksne mulighed for at møde naturen og udbrede kendskabet til den hos dem, der bor i byen.
– Flere rykker ind til byerne og kommer væk fra den danske natur. Vi vil gerne sætte fokus på alle de gode og spændende ting, som vi kan få glæde af i det fri, og vi håber at bidrage til, at folk kommer tættere på naturen igen, fortæller direktør Tine Gudrun Petersen.

 

SPIS! Vildt finder sted lørdag den 14. september fra 10-16, hvor der ud over foredrag blandt andet også er mulighed for at smage og tilberede vildtkød, fiske i åen, skyde med bue og pil samt at tage på oplevelse i Odenses natur.

 

 

Billetter til arrangementet kan købes fra mandag den 15. april.
SPIS! Odense Food Festival

Tags: , , , , , , , , , , , ,