Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

SPIS! Odense Food Festival

Pressemeddelelse – SPIS! Odense Food Festival

Nyheder

Kære alle madentusiastiske, smagskræsende, råvareinteresserede, livsnydere.

Velkommen til SPIS! Odense Food Festival.
SPIS! er en ny ambitiøs, odenseansk madfestival som sætter kvalitet og smag på menuen.
SPIS! hylder de dygtige fynske og danske leverandører, og detaljeorienterede madhåndværkere, og SPIS! sætter spot på alle de visionære odenseanske restauratører der i disse år sætter barren utroligt højt og er med til at sætte Odense på det gastronomiske landkort.
SPIS! vil styrke danskernes madmod, og gøre os til mere bevidste, kreative forbrugere, som forstår at værdsætte sæsonernes skiften og kvaliteten af autentiske råvarer.
Simpelthen – få os op af stolene og ud på restauranterne, hen til kødgryderne og ud i urtehaverne.

 

 

Under de fem festivaldage kommer Odense til at være fyldt med mad- og måltidsrelaterede events. SPIS! foregår rundt om i hele byen og byder bl.a. på kokkeworkshops for børn og voksne, inspirerende foredrag, rundvisninger hos spændende odenseanske mad- og drikkehåndværkere, madfilm i Café Biografen, koncerter, fællesspisninger og en masse andre SPIS! aktiviteter.
Et af festivalens højdepunkter bliver SPIS!-madmarked på Rådhuspladsen d. 12. september fra 10-16. På madmarkedet kan du møde nogle af de bedste, kvalitetsbevidste fynske og danske fødevareproducenter og madhåndværkere. Her skal snuses og smages, snakkes og handles! Markedet byder også på en række sjove aktiviteter for børn, og hele familien er meget velkommen.

 

 

SPIS! bliver til i et partnerskab med Odense&Co. SPIS! har også god støtte fra vores lokale stolthed Albani, samt andre aktører, som du er meget velkommen til at læse mere på vores hjemmeside www.spisodense.dk, hvor du også kan sikre dig billetter til de enkelte events.
Du kan følge festivalens daglige aktiviteter via facebook og instagram.

 

Vi glæder os til at se dig på SPIS!
Venlig, SPIS!-elig hilsen fra

adm. festivaldirektør Tine Gudrun Petersen

Del nyheden...Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter