Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Ugens Spisested – Anarkist Beer & Food Lab

Ugens restaurant i Odense

Denne uges spisested er Anarkist Beer & Food Lab – der ikke bare serverer mad, der kan drikkes øl til. Men bruger øl, malt, mask og humle i retterne, og arbejder passioneret omkring at få de to smagsverdener til at blive til én bryg.

Øl kræver tid, omhu og gode råvarer, og på Anarkist laves mad efter samme formel – tilsat en stor portion vildskab, passion og eventyrlyst. Ligesom ølkortet er menuen derfor i konstant bevægelse og følger regionens smage og sæsoner.

Maden består af 75% økologi, og de mest velsmagende håndplukkede råvarer fra regionens marker, skove og have.

 

 

 

Selskab / Arrangement

Hold dit næste arrangement i de historiske bygninger på Albani bryggeriet i hjertet af Odense. Anarkist, der drives af Meyers, byder indenfor på Ankist – Beer & Food Lab.

Eventlokalet hos Anarkist rummer op til 200 personer siddende til foredrag/præsentation, op til 174 siddende til spisning i 1 lokale, eller 264 personer fordelt på 2 lokaler. Max kapacitet på hele huset er 500 personer.

Event lokalet har egen stor bar med 10 øl-haner med special bryg fra Theodor Schiøtz Brewing Co. Anarkist kan benyttes til alt fra private fester og middage, foredrag/præsentationer, koncerter osv.

 

 

 

Åbningstider

Onsdag – Torsdag  15.00 – 23.00
Fredag – Lørdag 12.00 – 00.00
Søndag 12.00 – 23.00

Der kan bestille mad fra til kl. 21.00

 

 

 

Anarkist – Beer & Food Lab
Albanigade 20
5000 Odense C
Tlf. 60 38 72 08

Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,