Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Anarkist - Beer & Food Lab Odense

Ugens Spisested – Anarkist Beer & Food Lab

Ugens restaurant i Odense

Denne uges spisested er Anarkist Beer & Food Lab – arbejder med konceptet Pop-up-restaurant hvor de inviterer forskellige kendt som ukendt restauranter til at drive køkkenet i en periode. De næste 2 måneder er det grillrestaurant Guldgrillen –  bag Guldgrillen står Umut Ra Sakarya der bl.a. er kendt fra DR3-serien ‘Tyrkersvin’, som vinder af MasterChef og deltager i TV2 ‘Vild med dans’

Umut Ra Sakarya vil selv vil være til stede i restauranten i Odense et par gange om ugen og ellers vil det være hans barndomsven Stefano Foschi der har Restaurant Fynboen, som vil stå for den daglige drift.

 

Menukort

Guldgrilen på Anarkist i Odense

Vi har fundet lidt på nette omkring Flæskestegssandwich  /  Stort Svin (stor flæskestegssandwich) /  Flæskevulkan

Selskab / Arrangement

Hold dit næste arrangement i de historiske bygninger på Albani bryggeriet i hjertet af Odense, hvor Ankist – Beer & Food Lab byder indenfor.

Eventlokalet hos Anarkist rummer op til 200 personer siddende til foredrag/præsentation, op til 174 siddende til spisning i 1 lokale, eller 264 personer fordelt på 2 lokaler. Max kapacitet på hele huset er 500 personer.

Event lokalet har egen stor bar med 10 øl-haner med special bryg fra Theodor Schiøtz Brewing Co. Anarkist kan benyttes til alt fra private fester og middage, foredrag/præsentationer, koncerter osv.

 

 

 

Åbningstider

Onsdag – Torsdag: 15:00 – 22:00
Fredag – Lørdag: 12:00 – 00:00

Der kan bestille mad frem til kl. 21.00

 

 

 

Anarkist – Beer & Food Lab
Albanigade 20
5000 Odense C
Tlf. 60 38 72 08

Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,