Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Eydes Gastro Pub

Ugens Spisested – Eydes Gastro Pub

Ugens restaurant i Odense

Denne uges spisested er Eydes Gastro Pub – som er kendt for den folkelig stemning, rustik mad og masser af hjemmelavede lækkerier lavet på gode råvarer.

Vi sætter pris på vine som smager og gerne de økologiske. Vi nørder i specielle øl og byder altid gerne på friskbrygget kaffe. Kort fortalt, så elsker vi godt håndværk!

Vi rummer både små hyggelige kroge med bløde bænke og en „spisesal“ med langborde i bistro stil til større selskaber. Reserver et bord her på siden eller kig forbi til brunch, frokost, gammeldavs kagebord eller til aftensmad og prøv vores tavlemenu.

 

 

BRUNCH
​Vores kombinerede brunch og frokostbuffet består af klassiske brunchretter samt
de bedste ting fra vores frokostbuffet.

Retterne vil variere fra dag til dag, så der er nyt, hver gang du kommer.
Du kan nyde vores buffet alle ugens dage fra 09.00 – 14.30.

Vi stopper med at fylde op kl. 14.00.

Prisen er kr. 139,- pr. person og kr. 69,- for børn under 12 år.
Børn 0-2 år er gratis.

Vi tilbyder også brunch incl. to timers fri sort kaffe, the, varm kakao og juice til kr. 229,-​​

 

 

 

Intimkoncerter på Eydes
Der er 80 pladser pr arrangement, der udover koncerten også inkluderer en eksklusiv 4-retters menu samt vin.

Danseorkestret –  d. 30/09 kl. 18:00

 

 

Julefrokost
Der er nu åbent for julefrokostreservationer på vores website. Vi tager som altid gerne i mod store som små selskaber, men vær ude i god tid, for nogle dage er der er rift om pladserne!​
Vi glæder os til endnu et år med med højt humør, festlig stemning og ikke mindst god julemad og vin fra flasken.

 

 

Åbningstider:
Søndag – onsdag: ​09.00 – 23.00
Torsdag: 09.00 – 24.00
Fredag – lørdag: 09.00 – 03.00

 

 

Eydes Gastro Pub
Kongensgade 31A
5000 Odense​
Tlf. 66 19 19 50

 

Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!

Del nyheden...Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter