Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Ugens Spisested – Fynboen

Ugens restaurant i Odense

Denne uges spisested er Restaurant Fynboen – en lokal dansk restaurant som fokuserer på den gode smag og de skønne fynske råvarer.
De lader sig inspirere af både lokale fynske retter, og mere generelle danske retter. Men vender også gerne blikket mod det store udland, hvor de låner ideer, tilberedningsmetoder, og smagssammensætninger.

 

Fynboen mener de at det skal være tilgængeligt for alle at komme ud og spise, og de fokuserer derfor på at skabe en helstøbt oplevelse til en fair pris. Oplevelsen skal gerne starte så snart man træder ind i restauranten og først slutte når man er hjemme igen, glad og mæt. Hos Fynboen er det vigtigste nemlig at man går derfra, en god og hyggelig oplevelse rigere.
Der kan man både bestille Vinmenu, Ølmenu eller Saftmenu til maden.

 

Til bords med H.C. Andersen

I forbindelse med H.C. Andersen festivalen i uge 34, har Restaurant Fynboen valgt at gøre noget ekstra ud af oplevelsen. De har skabt en ganske særlig menu, hvori de fortolker forskellige eventyr. Denne menu er helt unik og vil udelukkende blive serveret i uge 34. Der er efterhånden solgt en god del af pladserne, så man skal skynde sig hvis man vil nå at lege med.

 

 

 

Catering
De leverer mad til hverdag og fest. Kontakt via kontaktformen og få et uforpligtende tilbud.
Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på tlf: 26 21 35 78

 

 

Åbningstider

Aften: Tirsdag – Lørdag 17.30 – 22.00

Brunch: Lørdag – søndag 10.00 – 14.00

 

 

 

Fynboen
Nørregade 17
5000 Odense C
Tlf: 92 90 50 00

Tags: , , , , , , , , , , , , ,