Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Ugens Spisested – Gastroteket

Ugens restaurant i Odense

Denne uges spisested er Gastroteket – hvor der laves mad fra bunden ud fra “Nose2tail” princippet. Vi køber hele dyr hjem og bruger hele dyret.

Det betyder mindre madspild og maksimal mulighed for at støtte vores gode samarbejdspartnere, der går op i smag og dyrevelfærd.

På Gastroteket er det ikke kun maden, der bliver lavet fra bunden.

Med vores dygtige team af håndværkere og designere, er alle møbler og inventar også lavet fra bunden. Det har skabt en helt unik indretning med masser af varme, hygge og afslappende atmosfære.

 

 

 

Aftenkoncept

Tirsdag – lørdag fra kl 17.30

 

”Socialisten”
En fællesskabsoplevelse, hvor menuen kommer i 3 serveringer, og bliver serveret på brætter, fade og i skåle. I deler ved bordet, ud fra et social dining princip.

 

”Liberalisten”
En menu med maksimal personlig frihed – vælg frit mellem nedenstående retter. Du bestemmer selv, hvor mange retter. Du kan få alle retter i dobbelt størrelse til dobbelt pris. Vi anbefaler min. 3 retter.

 

“Diktatoren”
Læn dig tilbage og lad os tage beslutningen for dig.

 

Charcuteri bræt
Et bræt med skiftende udvalg af charcuteri fra nær og fjern, oste, hjemmelavet tomatpesto, artiskokcreme, kompot og nødder.
Serveres med hjemmebagt brød.

 

Vegetarbræt m/u koldrøget laks fra Hindsholm
Et bræt med skiftende udvalg af grønne anretninger, koldrøget laks fra Hindsholm, oste, hjemmelavet tomatpesto, artiskokcreme, kompot og nødder. Serveres med hjemmebagt brød.

Læs mere om det nye aftenkoncept

 

 

Brunch & Frokost

Brunch: Fredag og lørdag kl. 10.00 – 14.00
Frokost: Fredag og lørdag kl 10.00 – 16.00

 

 

Åbningstider

Tirsdag – Torsdag fra kl 17.00-
Fredag – Lørdag fra kl 10.00-
Søndag – Mandag: Lukket

Bordreservation anbefales generelt.

 

 

Gastroteket
Nørregade 39
5000 Odense C
Tlf. 28 180 111

Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!

Tags: , , , , , , , , , ,