Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Ugens Spisested – Goma

Ugens restaurant i Odense

Denne uges spisested er Goma –  en japansk restaurant som tager udgangspunkt i kaiseki-traditionen, hvor en menu sammensættes af mange små retter i tapas-størrelsen, serveret på traditionelt japansk keramik, i omgivelser som er anderledes end så mange andre steder i landet.

Udover sushi, bydes der også på barsnacks til dem der bare vil have et glas vin i baren, starters for dem der har mod på mere end sushi og gerne vil vække smagsløgene inden man skal have sushi eller prøve en af de mange varme retter, som er tilberedt i wok eller på grill.

Der er altid østers på kortet, der eller opdateres jævnligt, og byder på sashimi, sushi, gunkans og en stribe af lækre, spændende småretter. Der er også mulighed for at komme rundt på kortet med menuer eller at lade kokken få frie hænder og overraske dig med en lind strøm af godter. Som gæst er du velkommen til at nyde en enkelt af retterne eller at få den helt store omgang – alt efter, hvad du har lyst til

 

Restaurant ligger i “kælderen” smukt indrettede hvor den japanske minimalistiske stil skinner igennem, men med en særlig varm og afslappet atmosfære.

 

 

Nytårsmenu

Gomas kokke har lavet en menu, der er lige til, at tage med hjem. 8 retter med ca. 20 min. forberedelse – det lyder næsten for godt til, at være sandt.

Nytårsmenu – til at tage med…

Skal din nytårsaften inspireres af det japanske køkken? Vores kokke har lavet en menu, der er lige til, at tage med hjem. 8 retter med ca. 20 min. forberedelse – det lyder næsten for godt til, at være sandt. 495,- pr. personOg elsker du/I østers, kan dette tilkøbes (2. stk) for 550,- inkl. menu.Vi tager imod bestillinger allerede nu på tlf. 66 14 45 00 og husk, det er først til mølle. Vi har kreeret en lille ”how to” video, så du selv kan genskabe de japanske retter, når årets sidste aften skal fejres. Se mere på www.goma.nu under vores menu. Vi glæder os til, at give den fuld skrue med jeres nytårsmenu.Pssst.. vores testpanel var ret begejstret, som I kan se 👇🏻

Slået op af Goma i Onsdag den 7. november 2018

 

 

Goma i Odense laver japansk mad i særklasse
– sådan skrev politiken efter et besøg, som også kastede 6 stjerner af sig. Læs anmeldelse

 

Take Away
Goma’s lækre retter kan også bestilles som Take Away

 

 

Goma
Kongensgade 66-68
5000 Odense C
Tlf. 66 14 45 00

 

Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,