Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Ugens Spisested – Gringas

Ugens restaurant i Odense

Denne uges spisested er Gringas – med autentisk mexicansk mad og street food i Overgade, nabo til Den gamle Kro.

Gringas er de fleste grøntsager hentes på grønttorvet, øllet er lokalt, husets vin er økologisk og kødet 100% fritgående.
Her bydes på mange små portioner, noget vegansk og vegetarisk, produceret af bruge så mange økologiske produkter som muligt.

 

Bag gyderne står Geoff Bubear, der ikke helt grøn i branchen. Han er uddannet kok i London, hvor han oprindeligt er fra. Fra 1997 og frem til lukningen af Birdy’s som køkkenchef, hans hjerte har altid ligget i det mexicanske køkken, og det kan smages.

 

 

Glutenfri og/eller laktosefri

De fleste retter på Gringas kan laves gluten og laktosefri. Alt laves fra bunden og derfor kan der altid tage hensyn til både vegetarer, veganer, gluten, laktose og nødde allergier.
Most dishes can be made gluten and lactose-free. Everything is made from scratch and we can always take into account both vegetarians, vegan, gluten, lactose and nut allergies if only we will be informed about it.

 

 

Læs om Odense Spiseguides oplevelse og se flere billeder

 

 

Åbningstider

Tirsdag til torsdag 16.00 til 21.30
Fredag og lørdag 16.00 til 22.00

 

Bestil maden som Take Away

 

Gringas
Overgade 25
5000 Odense C
Tlf. 20 86 47 84

Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!

Tags: , , , , , , , , , , , , ,