Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Ugens Spisested – mmoks

Ugens restaurant i Odense

Denne uges spisested er mmoks – der har grebet fat i forestillingen om den klassiske restaurantoplevelse, plukket den fra hinanden, hakket den i irregulære stykker og bygget den op på ny. Resultatet er et uformelt, men ambitiøst og kvalitetsbevidst spisested, hvor du som gæst bliver udfordret på dine forventninger til, hvad det vil sige at gå på restaurant. De pæne hvide duge er pakket væk, tjeneruniformer og kokkehuer har vi ladet blive i skabet, og ingen traditioner er for hellige til at blive taget op til diskussion. Her skal et restaurantbesøg frem for alt være en afslappet, tilbagelænet og sjov pause i hverdagen.

 

 

SPIS! Ude

mmoks deltager i SPIS! Ude under Odense Food Festival i uge 37.
Der plejer at være vild rift om pladserne til SPIS! Ude, så vent ikke for længe med at sikre dig et bord til en skøn SPIS! Ude -aften i Odense. Læs mere

 

 

Rundbordstirsdag

Hver tirsdag inviteres til Rundbordsmiddag fra 18:00 til 20:00

Det foregår i restaurantens bagerste lokaler, hvor du sætter dig ved et af vores rundborde sammen med syv andre gæster. Det er altså en perfekt lejlighed til at invitere venner og familie på en festlig aften, men kan du ikke stille fuldt hold, får du i stedet mulighed for at lære nye mennesker at kende, som du kan dele madoplevelsen med. Uanset om du kommer alene, i selskab med en enkelt ledsager eller sammen med en hel flok venner, er du altså garanteret en aften med hygge og samvær.

Maden, vi serverer til Rundbordstirsdag, henter inspiration fra hele verden. Vi bruger alt fra klassiske sammensætninger til udfordrende smage; vores eneste regel er, at det skal smage godt.

Maden, som serveres i fade til hele bordet, er rustik og mere hjemlig end de forfinede retter på vores sædvanlige menukort.

Du vil altid få serveret to varme retter, fire salater samt brød med dip. Du kan desuden få en lækker dessert som tilkøb for 75 kroner, hvis der skulle have sneget sig en sød tand ind i gebisset.

 Du får al den mad, du kan spise, samt øl, vin og sodavand ad libitum og kaffe/te for blot 250,- kr.

OBS: Det kræver forudbestilling at deltage.

 

Skal du holde en fest
…hvor der gerne må ske lidt ud over det sædvanlige? Så er mmoks det helt rigtige sted. Som en af de få restauranter i Odense midtby tilbyder vi eksklusive selskabslokaler, hvor vi har plads til 45 gæster.
Vi fremtryller en lækker menu, der afspejler restaurantens aktuelle menukort, men vi hører selvfølgelig også meget gerne dine input, så maden passer til dine ønsker og præferencer.
Ønsker du at holde din fest på mmoks, så kontakt os på info@mmoks.dk.

 

 

Åbningstider
Mandag – Onsdag 17:30 – 21:00
Torsdag – Lørdag 17:30 – sent, men køkkenet lukker kl. 22:00

 

 

mmoks
Kongensgade 65
5000 Odense C
Tlf: 28 26 29 23

Tags: , , , , , , , , , , , , ,