Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Ugens Spisested – Pasfall

Ugens restaurant i Odense

Denne uges spisested er Pasfall – en moderne og uformel restaurant med fokus på gode råvarer og ikke mindst god betjening. Restauranten er elegant indrettede med højt til loftet og det bidrager til hyggen, at man kan sidde og holde øje med kokkene ude i køkkenet. Køkkenet er nemlig lavet i åben sammenhæng med restauranten kun adskilt af en lang bardisk.

 

 

Køkkenet er fransk inspireret, med plads fornyelse og kraftige med rødder i det fynske, som inspirerer i høj grad, når det gælder råvarevalg fra nærområdet. Hos Pasfall kan man nemlig både opleve boghvedechips, rygeosten og den fynske klassisker, brunsvigeren – alt sammen tilberedt med øje for fornyelse og gastronomi.

 

 

På 1. sal kan Taffelanden, som selskabslokalet kaldes, rumme plads til selskaber med op til 90 personer. Her er går den samme enkle indretning igen og fra de høje vinduer kommer et helt fantastisk lysindfald. Er vejret til det, så kan selskabet også nyde udsigten og en enkel servering fra tagterrassen på toppen af bygningen.

 

 

Nytår – Hjemme hos Jer!

Pasfall laver traditionen tro, Nytårs Menu – hvor du kan nyde det derhjemme. Læs mere

 

 

Pasfall er kåret til Årets Frokostrestaurant i Danmark 2018

 

 

 

Åbningstider

Tirsdag – lørdag
Frokost kl. 11.30 – 14.30 (11.30 – 16.00)
Aften kl. 17.30 – 22.30 (17.30 – 01.00)

Søndag – mandag
Åben for arrangementer.

 

 

Pasfall
Brandts Passage 31
5000 Odense C
Tlf: 23 27 00 00

 

Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!

Tags: , , , , , , , , , , , ,