Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Ugens Spisested – Restaurant Flammen

Ugens restaurant i Odense

Denne uges spisested er Restaurant Flammen – en buffet restaurant der altid har 15 slags kød på grillen, hvor udvalget varierer alt efter sæson. Desuden er der min. to slags forretter – en fiskeanretning samt dagens suppe.
Som tilbehør tilbydes altid min. 10 slags varme retter og en salatbar med over 50 varianter. Hertil serveres frisk brød, div. smør, dressinger og 3 slags saucer.
Der er kød af mange forskellige slags. Alt fra US Black Angus til dansk svinekød. Ydermere tilbydes også mere specielle kødtyper såsom kænguru og krondyrfarseret vildsvin, som laves i eget slagteri. Der skiftes løbende ud i buffeten efter årstiden.

 

Børn under 12 år spiser gratis hver mandag, tirsdag og onsdag i følge med voksne, der køber buffet. Tilbuddet gælder for op til 2 børn pr. 1 voksen.

 

Restaurant Flammen i Odense er rummelig, hyggelig og atmosfærefyldt indrettet – med plads til alle! Restauranten er med sine mange hyggelige kroge og gulve i forskellige niveauer et oplagt valg til enhver lejlighed.
Restaurant Flammen Odense er beliggende i Det gamle Fyns Forsamlingshus, som blev bygget i år 1900. Restauranten ligger i gågaden Kongensgade i hjertet af Odense, med parkeringsmuligheder lige rundt om hjørnet.

 

Restauranten har aften åbent alle ugens 7 dage fra kl. 17:00

 

 

 

Restaurant Flammen
Kongensgade 66-68
5000 Odense C
Tlf. 35 26 63 62

Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!

Tags: , , , , , , , , , , ,