Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Ugens Spisested – Restaurant Oluf Bagers Gaard

Ugens restaurant i Odense

Denne uges spisested er Restaurant Oluf Bagers Gaard – der har fynske råvarer som udgangspunktet for deres køkken. Inspirationen til retterne fås blandt andet ved at kigge på alle de lækre råvarer de lokale leverandører hele tiden producerer. Der stræbes efter at skabe fantastiske retter, hvor hver eneste råvare er nøje udvalgt, så smagen er ekstraordinær hver gang.

 

Aftenkoncept i Spisestuen på restaurant Oluf Bagers Gård består af 9 lækre retter fordelt på tre serveringer. Retterne kommer ind på små fade og i skåle, hvorfra I selv kan vælge, flytte til tallerkenen og smage i jeres tempo. Der er tænkt over de enkelte råvarer og kredset for smagen såvel som for det visuelle udtryk. Læs mere

Aftenkoncept i Stalden er perfekt til et hurtigt måltid, inden teatret eller Odeon. Læs mere

 

Frokosten kan I også nyde i STALDEN – eller ude på terrassen, når vejret tillader det. Vælg evt. flere af de enkle og lækre retter til deling ved bordet. En klassiker på menukortet i STALDEN er Oluf Bagers Staldtip;  et delikatessebræt i to størrelser med et udvalg af skinke, pølse og andre delikatesser serveret med lækkert tilbehør, hjemmebagt brød og et glas husets vin. Se hele frokostmenuen her.

 

Når man træder ind gennem den gamle port, hvor overbjælken bærer et våbenskjold med initialerne OB, træder man et skridt tilbage i tiden. Her danner det okkergule bindingsværk rammen om den stenbelagte gårdsplads, hvor Odenses borgere har haft deres gang gennem århundrede.

Stedet har gennem sin levetid fungeret som både købmandsgård, avisredaktion og bolig for borgerskabet. Overalt i huset fornemmes fortiden i både stemning, skæve gulve og det gamle hejseværk på loftet, som tidligere blev brugt til at hejse varer på loftet. I dag bæres råvarerne i køkkenet, hvor de omdannes til fantastiske retter med udgangspunkt i dansk madkultur og serveres med smil og varme i restauranten eller som mad-ud-af-huset service.

 

 

Fest og selskab hos Oluf Bagers Gård

Det er også muligt at holde fester og andre selskaber hos Oluf Bagers Gård. I højloftede Spisestuen kan I være 55 siddende personer, mens rustikke STALDEN kan rumme op til 30 siddende personer. Menuen kan fx være den kreative 9-retters konceptmenu, en indbydende buffet eller noget helt tredje.

 

 

Åbningstider

Stalden

Mandag – lørdag
Frokost: kl. 12.00 – 15.00 (Se menu)
Aften: kl. 17.00 – 21.00 (Se menu)

Spisestuen

Mandag – lørdag
Aften: kl. 17.30 – 22.30
Vinbaren (fredag & lørdag) lukker kl. 22.00
(Se menu)

 

 

Restaurant Oluf Bagers Gaard
Nørregade 29
5000 Odense C
Tlf. 64 44 11 00

 

Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,