Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Ugens Spisested – Restaurant Skovbakken

Ugens restaurant i Odense

Denne uges spisested er Restaurant Skovbakken – der er beliggende med den skønneste udsigt ned over Odense ZOO samt Ådalen.
Køkkenet er en blanding af det nye nordiske køkken og det franske køkken, køkkenchef Lars Knudsen fremtryller kunstneriske kreationer i køkkenet og eksperimenterer hele tiden med nye retter og smagsvarianter. Alle menuer laves fra bunden med respekt for de råvarer der er i sæson.

 

 

 

Arrangementer

Pinse Brunch søndag d. 9. juni  kl.10.30. I starter med en dejlig brunch og ved 12.00 tiden bliver i hentet og guidet igennem ZOO i en times tid. Se flere arrangementer

 

 

 

Selskaber

Ønsker man at give sine gæster den ultimative oplevelse, hvad enten det drejer sig om en fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller bryllup, så er Restaurant Skovbakken stedet. Der er mulighed for at sejle hertil med Odense Aafart eller man kan besøge Zoo, som en del af festen.

Det er ligeledes muligt for firmaer og afholde kurser og konferencer i de indbydende selskabslokaler, hvor der er tilgang til både it-udstyr og wifi. Der er mange gratis parkeringspladser lige overfor restauranten.

 

 

 

Terrasse

Fra den hyggelige terrasse er der både udsigt og adgang til Odense ZOO.

 

 

 

Restaurant Skovbakken
Sdr. Boulevard 314
5000 Odense​ C
Tlf. 66 12 11 77

 

Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,