Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Danmarks største virtuelle ølsmagning

4. udgave af det prisvindende virtuelle koncept, Danmarks største virtuelle ølsmagning

Nyheder

Efter tre succesfulde virtuelle ølsmagninger i 2020 er Royal Unibrew’s brewpub og webshop, Anarkist Beer & Food Lab og Craft Makers Collective, nu klar til at invitere til fjerde udgave af Danmarks største virtuelle ølsmagning lørdag den 30. januar 2021.

 

Danmarks største virtuelle ølsmagning startede i foråret 2020 som en håndsrækning til en hårdt presset branche, der fra den ene dag til den anden mistede en stor del af deres omsætning med nedlukningen af barer og restauranter. Danmark kigger nu ind i endnu en omfattende nedlukning, og derfor kunne timingen til en ny omgang livestreamet virtuel ølsmagning med øl fra en ny samling danske bryggerier ikke være bedre.

Konceptet er stadig det samme: en kasse med 12 øl fra 12 forskellige bryggerier kan bestilles direkte til hoveddøren frem til slutningen af januar eller så længe lager haves. Herefter gælder det blot om at holde øllene kolde, og så hoppe ind på Anarkist Beer & Food Labs Facebookside lørdag den 30. januar kl 14:00 og følge med i livestreamet, der vil vare cirka 5 timer. Smagekasserne er tidligere gået som varmt brød, så det er med ikke at vente for længe, hvis man gerne vil deltage i smagningen.

 

Bryggerierne skal denne gang dyste mod hinanden.

Som noget helt specielt vil der i denne fjerde udgave af DSVØ være et interaktivt ’beer battle’-element, hvor de udvalgte bryggerier parvist skal dyste om seernes gunst i forskellige øl-kategorier. Det vil løbende undervejs være muligt at stille spørgsmål direkte til de deltagende brygmestre igennem Facebookchatten.

Alle bryggerierne til Danmarks største virtuelle ølsmagning 4 er endnu ikke offentliggjort, men følg med på begivenheden på Anarkist Beer & Food Labs Facebookside, hvor de resterende bryggerier meget snart bliver offentliggjort.

Hos Royal Unibrew lægges der vægt på, at det i denne tid med nedlukning og restriktioner er vigtigt at have noget at se frem til at og være sammen om.

”Efter at det stod klart, at landet igen ville blive lukket ned, tog vi en hurtig beslutning om, at stable endnu en omgang af Danmarks største virtuelle ølsmagning på benene i starten af det nye år. Coronakrisen har stadig et hårdt greb om bryggeribranchen, og vi mener samtidig, at det er vigtigt at have noget at se frem til i en tid med nedlukning og restriktioner. Vi har siden tredje ølsmagning i september ugentligt fået henvendelse om, hvornår vi ville annoncere den næste ølsmagning, så det er vi glade for endelig at kunne gøre.’ siger Jesper Larsen, der er Nordic Marketing Manager for Craft Beer hos Royal Unibrew.

Bryggerierne til Danmarks største virtuelle ølsmagning 4 er:

Grauballe Bryghus
Hornbeer
Flying Couch Brewing
Hancock Bryggerierne
Fur Bryghus
• Ølsnedkeren
Kissmeyer Beer & Brewing
Theodor Schiøtz Brewing Co.
Slowburn Brewing Co-op
• Timm Vladimirs Bryghus
• Randers Bryghus
Warwik Bryghus

Fakta

• En samlet smagekasse med de 12 øl kan købes på www.craftmakerscollective.com
• Prisen er kr. 399 + fragt for en kasse, der er pakket sådan, at der er nok til at dele med en anden. Kassen kan leves lige til døren.
• Ølkasserne kan bestilles frem til 25. januar.
• Smagningen foregår lørdag den 30. januar fra kl 14:00 og cirka 5 timer frem.
• Det vil undervejs være muligt at stille spørgsmål til brygmestrene via Facebookchatten.
• Ølsmagningen livestreames på www.facebook.com/anarkistodense.
• Best of Odense kårede Danmarks største virtuelle ølsmagning til ’bedste virtuelle tiltag 2020’
• Danmarks største virtuelle ølsmagning er nomineret i kategorien ’Årets Special Award’ til Danish Beer Blogger Awards 2020.

 

Yderligere information

Jesper Larsen, Nordic Marketing Manager Craft Beer, Royal Unibrew. Tlf.: 29 23 03 25

Læs mere om Danmarks Største Virtuelle Ølsmagning på https://craftmakerscollective.com/products/danmarks-storste-virtuelle-olsmagning-4

Tags: , , , ,