Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Anarchy Street Kitchen Odense

Odenses prisvindende burgerkonge starter nyt madkoncept i samarbejde med G.A.S.A.

Nyheder

Du kender Burger Anarchy. Nu åbner Darren Beetson, manden bag restauranten med 6 Best of Odense-priser, et nyt madkoncept på G.A.S.A under navnet Anarchy Street Kitchen. Et køkken, hvor både wraps, salater og klassisk grillmad bliver taget under anarkistisk behandling. Og bare rolig, du kan stadig få en solid burger.

 

Bolbro er i blomstrende udvikling med beboelse, der skyder i vejret og Odense Stadion i baghaven. Her er drømmen for G.A.S.A. at skabe et nyt samlingssted og være bindeled mellem Bolbro og Odense centrum. Den drøm deler Darren Beetson, og i næste uge åbner Anarchy Street Kitchen med et nyt madkoncept, der frister uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

 

Spis og spil for helhedsoplevelsen

Hvor G.A.S.A. er stedet, du slapper af og spiller med vennerne, er Anarchy Street Kitchen stedet, der udfordrer din forestilling om en traditionel grillret. Det kan sagtens ske over  et spil petanque.

-Du står der på banen i tæt løb med vennerne, og så sætter du tænderne i vores Nordic Hotdog. Lige der skal din mund opleve et fyrværkeri af overraskende smagssammensætninger, siger Darren.

– Jeg har også længe villet udvide burgerkonceptet og afprøve nye madtyper, og samarbejdet med G.A.S.A. giver den perfekte anledning. Vi får mulighed for at udforske nye retter og smagskombinationer, og samtidig kan vi tilgodese et klientel som G.A.S.A.s, der efterspørger en varieret menu.

 

G.A.S.A.-partnerne Per Hallundbæk og Bjørn Hentze byder også Anarchy Street Kitchen velkommen med åbne arme.

 

-Vi ser frem til at få en stærk og kompetent samarbejdspartner, der kan gøre G.A.S.A. rigere på oplevelser, siger Bjørn Hentze.

 

Per Hallundbæk stemmer i med, at  ”Burger Anarchy har sat barren højt for kvaliteten af nemt tilgængeligt mad, og vi glæder os til at se Anarchy Street Kitchen levere til vores gæster. De er det helt rigtige supplement.

 

Lokale råvarer og dyrevelfærd

-Kvalitet og dyrevelfærd går hånd i hånd, og vi går op i at bruge gode, lokale råvarer. Fx kommer vores kød fra Vester Hæsinge-slagteren, som har fødevarestyrelsens dyrevelfærdsmærke. Det er vi meget stolte af, slutter Darren.  

 

Åbner d. 30. april med 50% rabat

Åbningen af Anarchy Street Kitchen skydes i gang lørdag d. 30. april kl. 16 med 50% rabat hele dagen. Anarchy Street Kitchen har åbent for gæster og take away hver tirsdag til søndag, og hvis du kommer i G.A.S.A.s åbningstid, kan du kombinere dit besøg med et spil petanque, boccia og shuffle.

 

——————————————————————-

Øvrige informationer

Grand Opening: Lørdag d. 30. april kl. 16-22 med 50% rabat hele dagen.

 

Øvrige åbningstider:

Mandag lukket

Tirsdag 17-21

Onsdag 17-21

Torsdag 16-21

Fredag 12-22

Lørdag 12-22 

Søndag 16-21

 

G.A.S.A. har åbent torsdag-lørdag.

 

Adresse:

Anarchy Street Kitchen

Middelfartvej 9M

5000 Odense C

 

www.burgeranarchy.dk

Link til take away: https://burgeranarchystreetfood.nemtakeaway.dk/

www.gasabar.dk

Tags: , , , , , , , , , , , ,