Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Arkaden inviterer til kinesisk nytår d. 8. februar.

Nyheder

Det nytår vi vesterlændinge kender og fejrer d. 31. december er ovre, men det kinesiske nytår lader vente på sig og det er mindst ligeså festligt! Fredag d. 8. februar inviterer Arkaden til kinesisk nytårsfest fra kl. 14.00-luk, hvor der både er 50% i barerne, stakkevis af røde lykkelanterner, lykkeposer, traditionel Lion Dance, karaoke og nytårsbanko.

 

Det kinesiske nytår handler om at give

Det kinesiske – og vietnamesiske nytår handler om lykke og det at give noget til sine kære. Boderne i Arkaden er derfor gået sammen om at lave en aften til ære for det kinesiske nytår, grisens år, hvor det handler om at give – og give til sine kære, som i bodernes og Arkadens tilfælde er de kære gæster.
Du vil derfor som gæst kunne opleve lykkeposer med Arkadens møntfod, en food coin, røde, traditionelle lanterner, asiatisk musik, gratis nytårsbanko, 50 % i barerne og diverse underholdning som fx det traditionelle Lion Dance, der starter på Flakhaven kl. 18.40 og lander i Arkaden kl. 19.00, hvor dansen danses færdig.
Selve nytåret skydes i gang d. 5. februar, hvorefter kinesere og vietnamesere fejrer det nye år i 15 dage. Arkaden pynter derfor op fra d. 5. februar, og fejrer nytåret d. 8. februar, så man kan nyde den, for nogen, tiltrængte vinterferie og for andre nytåret.

 

 

Nøje instruks fra boderne

Vi har med respekt for de kinesiske og vietnamesiske traditioner bakket op om bodernes idé og ønske om at holde kinesisk nytår. Vi elsker at bidrage til noget anderledes og noget, hvor vi kan lære af hinandens kulturer og traditioner. Vi kører derfor tilbud, lykkeposer, banko med opråber på dansk, kinesisk og vietnamesisk og meget andet, siger Jacob Christer Larsen, Partner og Direktør i Arkaden Food Market.

 

 

Programmet

Det er gratis at deltage i alle dagens tiltag og man kan læse mere herunder:

Kl. 14.00-17.00: 50% i barerne* – ønsk hinanden godt helbred og lykke i det nye år!

Kl. 18.00-19.00: Asiatisk underholdning

Kl. 18.40: Lion Dance starter på Flakhaven, hvorfra de går mod Arkaden.

Kl. 19.00-19.30: Lion Dance i Arkaden

Kl. 20.00: NytårsBanko – pladerne er gratis

Kl. 21-?: Karaoke – alle er velkomne til at give et nummer!

Læs mere

 

 

Teamet bag:
Fra venstre
Thomas Kyung Jensen (partner og direktør i Arkaden)

Dat BaLuu ejer af boden DL Fried Chicken

Andreas Sora Mai ejer af boderne: Andreas’ Street Kitchen, Bar’ Ramen & Momo Sushi og The Baos.

Jacob Christer Larsen (ejer og direktør i Arkaden)

Tags: , , , , , , , ,