Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Arkaden street food Odense

Bliv en del af Odense centrums internationale madmekka

Nyheder

Test dit madkoncept af i Arkaden som Pop up bod.

 

Arkaden Street Food genåbnede i efteråret 2019, og huser i dag 12 madboder der repræsenterer mad fra næsten hele verden.

 

Siden reetableringen i efteråret har Arkaden allokeret én af madboderne til skiftende madkoncepter, til entusiastiske, kreative og ambitiøse madfolk, der vil eksperimentere eller teste deres koncept af.

 

Pop up boden har bl.a. tidligere huset tyrkisk og mexicansk tacos madkoncepter.

Lalezar Street Food som er den seneste pop up aktør, er blevet så glad for huset, at de har lejet en fast madbod på 1. salen, efter blot 2 måneders pop up. Lalazar åbnede deres madbod søndag den 8. marts.

 

Næste pop up madbod bliver Gopa.club med økologiske mad- og dessertpandekager.

 

Det der er vigtigt for Arkaden, er at madkonceptet er noget der ikke findes i forvejen på Arkaden. Det skal tilføre gæsterne og huset noget nyt, og naturligvis være god kvalitet.

 

Der er ikke en fast leje for pop up madboden, derimod betales en procentsats af omsætningen som leje. Pop up boden er inkl. køkkenudstyr, markedsføring, support og service.

 

Står du, eller en du kender med en ide eller en drøm om at servere velsmagende retter, kan Arkaden ansøges via hjemmesiden www.arkadenodense.dk.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,