Kom med til en stemningsfyldt gourmetoplevelse, hvor vi skal nyde lækkerier fra havets spisekammer, når vi får besøg af vores fiskeleverandør, Nick Hilbert fra “Hilbert Christiansen” der har drevet butik i Odense siden 1928.
Nick vil under middagen fortælle om fiskeri, fisk og skaldyr og selvfølgelig om de ting vi skal smage under middagen.
Menuen er lavet i samarbejde med Nick Hilbert, vores souschef Sebastian og vores sommelier har valgt vinene til denne aften.
Menuen:
knivmuslinger, knoldselleri og brunet smør
Jomfruhummer fra Læsø med stikkelsbær og Lardo
Stenbidderrogn m. cremefraiche og vinterurter
Pighvar m. beurre blanc, strandurter og preserverede pasrinakker
BBQ Torsk m. Grillet kål, Syltede ribs og fermenteret hvidløg
Churros m. tang, vanilje og Caviar
695,- pr. person (drikkevarer kan købes separat på aftenen)
1195,- pr. person. Inkl. bobler eller alkoholfri aperitif, vine eller safte samt kaffe/the
Dato:
Onsdag d. 29. marts kl. 18:00
Book bord
Restaurant Vår
Asylgade 7
5000 Odense C
Tlf: 26 49 26 44
En lille og intim restaurant, beliggende i Asylgade.
Fokus ligger på bæredygtighed, velsmag og hyggelig samt uprætentiøs service.
Råvarerne kommer fra fynske gårde, og her handles kun økologisk og biodynamisk.
På vinsiden, finder du umanipulerede vine primært fra Europa. De går ikke så meget op i certifikationer, men alle vinene er som minimum dyrket efter økologiske principper.