Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

LeBuzz Café Odense

Franskinspireret ny café åbent i Jernbanegade

Nyheder

Pink isn’t just a color, it’s an attitude!

Pink candyfloss i din lyserøde mocktail, serveret sammen med en lækker lyserød bagel, der er fyldt med alle dine sunde favoritter! Eller hvad med en latte, hvor dit den traditionelle latteart er skiftet ud med dit ansigt eller dit firmalogo!

 

It’s all pink… and yellow

Lyserøde vinger til din næste selfie, lyserødt toiletpapir, gul og lyserøde farver overalt, franske blide toner i højtalerne og udsmykningen er glamourøse designerbrands-accessoires… Det er bare lidt af det du oplever og sanser, når du træder ind af døren i byens nye insta-venlige café, LeBuzz.

 

Fra Paris til Odense kærligheden

Kvinden bag caféen, er franskfødte Nadia Chaudhary, der til dagligt bor i Skibhuskvarteret.

Siden efteråret 2019, har hun sammen med hendes mand, drevet Arkaden Food Hall.

I december 2020, sammen dag som landede lukkede, skulle hendes store drøm have været opfyldt med åbningen af LeBuzz, men, byens lyserøde café måtte vente helt til april før det blev virkelighed.

 

Taget godt imod

De unge, byens patruljerende politimænd og kvinder, er især dem vi haft mest på besøg siden vi åbnede den 21. april, fortæller Nadia, der samtidig beretter om at hun er overvældet over den positive tilbagemelding hun allerede oplever, både i caféen og på sociale medier.

 

The color pink, makes everything look pretty!

 

 

LeBuzz

Jernbanegade 12, 5000 Odense C

Åbent mandag til lørdag kl.10-18

Tags: , , , , , , , , , ,