Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Fynske mikrobryggere inviterer til J-dag med stil på Flakhaven

Nyheder

Hvis man virkelig elsker smagen af godt håndbrygget øl, er J-dag meget mere end store mængder julebryg med efterfølgende obligatoriske tømmermænd. Torsdag den 2. november kan man nemlig smage det bedste julebryg fra de fynske mikrobryggerier, når Ølentusiasterne holder deres J-dag.

 

På ØJ-dag – torsdag den 2. november – inviteres du til et eksklusivt arrangement, når mikrobryggerne går sammen om at afholde deres eget J-dags arrangement med muligheden for gratis smagsprøver på de bedste juleøl fra hele Fyn.

 

Dagen er opdelt i to arrangementer.

Fra kl. 16 til 19 kan man på Flakhaven få en gratis forsmag på årets juleøl fra de forskellige bryggerier. Her kan man gøre et julekup og købe øllen til julefrokostbordet, gaven til den passionerede øldrikker eller mandelgaven til juleaften.

I ølkælderen på Bryggeriet Flakhaven , som har hele 25 taphaner, er der fra kl. 18 til 21 samlet et bredt udvalg af dansk juleøl. Ligeledes er der spændende juleøl fra udenlandske bryggerier på hanerne… selvfølgelig til en god pris i ØJ-dagens anledning!

 

Mikrobryggernes ØJ-dag er arrangeret af Danske Ølentusiaster, Foreningen FYNSK Bryggeri-samarbejde og Eventyrligt Øl fra Fyn.

Tags: , , ,