Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Julefrokost Guide Odense 2023

Julefrokost Guide Odense 2023

Nyheder

Så er det atter tid til at booke de årlige julefrokoster. Her har vi samlet en række steder hvor du kan få en dejlig oplevelse med skøn mad og/eller underholdning for enhver smag og budget.
Rigtig god fornøjelse.

 

Bacchus    /   Den Gamle Kro    /   Brasserie Bordeaux   /   Drewsens   /    Druen & Bønnen   /    Flakhaven Gastro    /    Frederik VI´s Hotel    /   GASA   /   Kok & Vin    /    KRÆZ    /    Møllekroen    /   Olivia Brasserie   /    Oluf Bagers Gaard    /   Oriental Barbeque House   /   Pias Stardust   /   Privaten   /    Ryan’s    /    Skovbakken   /    Storms Pakhus    /    Restaurant Bondestuen   /   Restaurant Flammen    /    Restaurant Knudsens Gaard    /    Restaurant Næsbyhoved Skov    /    Umashi  

 

Siden bliver løbende opdateret

 
 


Bryggeriet Flakhaven OdenseJulestemning på Flakhaven Gastro

Ige​n i år har vi sammensat en rigtig lækker julemenu til jer der skal holde julefrokost!​
Menuen består af 4 serveringer, med alt hvad der høre til en dansk julefrokost.

Det er som altid muligt at tilpasse aftenen, så den passer til lige netop jeres ønsker. Vi har mulighed for at placere jeres selskab i åbne lokaler eller servere for jer i mere intime lukkede omgivelser, alt er muligt! Hvis i har nogle kreative idéer, så skriv til os. Vi vil gøre alt for at i får en aften lige som I kunne tænke jer.

Julefrokost  &  Website

 


bondestuen OdenseÅrets julefrokost på Restaurant Bondestuen

Vi har plads op til 110 Personer, men du kan også booke julefrokost til 2 personer.

Julefrokosten 2023, kan bestilles fra d. 3. november 2023

Julefrokost skal forudbestilles.

Julemenu  &  Website

 


PrivatenJulefrokost i Privaten

Gå ikke glip af årets julefrokost, når Privaten spreder julehygge i Odense og holder fest for dig, dine kollegaer og venner!

Vi har lavet en lækker julemenu, der kommer i 3 serveringer, med alt hvad julehjertet måtte begære.  (Pris fra 349,-)

Julefrokost  &  Website

 


Julefrokost på KRÆZDEN BEDSTE JULEFROKOST I ODENSE PÅ CAFÉ KRÆZ

Gå ikke glip af årets julefrokost når Kræz spreder julehygge i Odense og holder fest for dig, dine kollegaer og venner! Vi har lavet et lækkert julebord med alt hvad et julehjerte måtte begære. I bestemmer selv, om der skal være fri øl og vin til. Fredag og lørdag fortsætter festen efter maden med cocktails frem til kl. 22:00 ( Pris fra 349,-)

Julefrokost  &  Website
 
 


 Julefrokost på Frederik VI’s HotelJulefrokost på Frederik VI´s Hotel

Inviter ansatte, familie eller venner på lækker julefrokost og få jeres helt eget lokale. Ingen buffet – men alle de klassiske retter serveret ved bordet.

Ønsker i overnatning ifm. julefrokosten er det muligt at tilkøbe værelser.

Book lokalet nu til enten frokost fra kl. 12:00 – 16:00 eller aften fra kl. 18:00

Julefrokost  &  Website
 
 


Julefrokost Odense Brasserie BordeauxJulefrokost 2023 på Brasserie Bordeaux

Hold årets julefrokost i charmerende lokaler centralt beliggende i Odense. Vi tilbyder en velsmagende 4-retters julefrokostmenu med fransk twist til kun 475 kr. per kuvert.

Uanset om det er firmaets julefrokost, hygge med vennerne eller familien – så har vi de perfekte rammer til det. Vi klarer julemenuen og opvasken, så I kan nyde en fantastisk julefrokost sammen.

Julefrokost  &  Website
 


Julefrokost Næsbyhoved Skov OdenseJulefrokost i Skoven

Lad os stå for årets Julefrokost, og bliv forkælet med en klassisk julebuffet i et af vores smukke selskabslokaler.
Traditionen tro kan vores Julefrokost afholdes hele november / december. Ønsker du at afholde Julefrokosten hjemme, kan du også få vores julebuffet Ud af huset. 

Julefrokost & Website

 


julefrokost Bacchus OdenseBacchus til din næste julefrokost, julemiddag eller julefest?

Julemenuen serveres torsdag, fredag og lørdag, fra torsdag d. 16. november. 

Lørdag d. 23. december holdes “Fransk Julefest på Bacchus” Denne aften serveres en surprisemenu, hvor Stéphane sammensætter menuen, som sætter dig i den helt rette stemning til juleferien. Hertil suppleres med vin ad libitum, som i kender det fra årets øvrige onsdage.

Julefrokost  &  Website
 


MøllekroenHyggelige omgivelser til din Julefrokost

De rette omgivelser er den halve fest. På Møllekroen har du muligheden for at holde Julefrokost i hyggelige og varme rammer. Vi har kræset om kroen, så den fremstår moderne med den hyggelige stemning bevaret. Pejsen er tændt og levende lys på bordene, smukt interiør, god belysning er Møllekroen en ideel ramme årets julefrokost.
7 timers julearrangement med luksus julebuffet og fri bar hele aftenen fra kr.825,-
Vi har hørt, at vi laver god mad

Julefrokost  &  Website

 


Julefrokost Den gamle Kro OdenseJul på Den Gamle Kro

De historiske rammer danner grundlag for en klassisk julefrokost.

Julemenu og juleplanke kan fås i restauranten hele ugen mod forudbestilling

Vi har lokaler med plads til 10 – 60 personer

Julefrokost  &  Website

 


Julefrokost Olivia OdenseJulefrokost hos Olivia

Julefrokost på Olivia Brasserie i Odense er en festlig og hyggelig begivenhed, der byder på lækker mad, god stemning og julehygge. Der er mulighed for at tilpasse menuen efter egne ønsker og behov. Olivia Brasserie har en fantastisk atmosfære med flot indretning og en venlig betjening, der gør julefrokosten til en uforglemmelig oplevelse. Så kom og fejr julen med god mad og godt selskab på Olivia Brasserie i Odense.

Julefrokost  &  Website
 


Storms Julefrokost OdenseUtraditionel Julefrokost i Pakhuset

Her er den traditionelle julefrokost skiftet ud med street food i alle afskygninger. Der vil være julepyntet op til den helt store (- og lettere overvældende) guldmedalje og Pakhusets værter byder jer velkommen med en velkomstdrink ved bordet, hvor I også får udleveret madkort samt et armbånd til fri bar. Under hele arrangementet er der enten musik eller underholdning samt dansegulv. I kan desuden nappe et spil beer pong eller udfordre hinanden på en “hammer maskine”.

Julefrokost  &  Website

 


Julefrokost Ryans OdenseKlassisk julefrokost inkl. fri bar

På Ryan’s i Odenses bymidte kan du invitere dit selskab til klassisk julefrokost og fri bar. Du og dit selskab får eget lokale i de rustikke, originale rammer i den traditionsrige irske pub på Fisketorvet. Udover julefrokostbuffet og fri bar er der også mulighed for tilkøb af forskellige typer underholdning.

Julefrokost  &  Website
 


Restaurant Flammen julefrokost OdenseJul på Flammen

Hos Restaurant Flammen kan du invitere til julefrokost med buffet, hvor der ingen ende er på hverken maden eller drikkevarerne. De mange muligheder i Flammens julefrokostmenu byder også på noget for enhver smag, så du og dine gæster har de bedste forudsætninger for at blive helt mætte – præcis som det bør være til en julefrokost. 

OBS – Bestil årets all inclusive julefrokost inden 1. oktober 2023 og spar op til 20%.

Julefrokost  &  Website 
 


Julefrokost i hjertet af Odense

Med central beliggenhed i hjertet af Odense er Druen & Bønnen | Seyergaarden et oplagt sted at mødes til julens glædelige begivenheder med familie, venner og kolleger.
Julegensyn, julefrokost eller julefest – uanset er vi i julestemning.
Vores julefrokost i 3 serveringer serveres fra 20/11 – 22/12
Julefrokost buffet for selskaber serveres fredag og lørdag aften, se datoer under julefrokost

Julefrokost  &  Website
 


Julefrokost Pias Stardust OdenseHold jul på Pias Stardust Diner

Kære festarrangører, julens glæde og festligheder er lige rundt om hjørnet, og der er ingen bedre måde at fejre end med en uforglemmelig julefrokost på Pias Stardust Diner! Vi er begejstrede for at tilbyde jer muligheder for at skabe den perfekte julefest for jeres gruppe på vores charmerende sted hvor vores syngende tjenere underholder jer mens i spiser. På udvalgte weekender servere vi vores lækker julebuffet. Kl. 22 kan I byde op til dans på vores dansegulv. Skab jeres drømmefest hos os mens I forkæler jeres smagsløg.

Julefrokost  &  Website
 


Julefrokost Odense UmashiUtraditionel julefrokost fra Umashi

Lad Umashi sørge for de hyggelige rammer til årets julefrokost. Frisklavet sushi og varme starters til favorable priser. En utraditionel men fantastisk lækker julefrokost.  
Umashi kan stå for din julefrokost uanset om I er et selskab på 10 eller 100 mennesker. Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på info@umashi.dk

 

Website
 


Kok & Vin OdenseJul på Kok & Vin

På Kok & Vin starter julen for alvor mandag den 13. november hvor årets højtidsinspirerede menuer melder deres ankomst.

3 retters ”Julemenu” eller Menu Classique

 

Julefrokost  &  Website
 
 


 Knudsens Gaard OdenseJulefrokost på Gården

Stemningsfulde Knudsens Gaard danner de smukkeste rammer for en dejlig jule spisning og en hyggelig julefrokost.
Havestuen, med det smukt pyntede juletræ, er det perfekte sted for at mødes til en velkomstdrink. Julefrokosten eller julemiddagen serveres i vores hyggelige lokaler, hvor lysene funkler og spejler sig i glassene på de smukt pyntede borde.

Julemenuen og julefrokost serveres fra den 11. november og frem til og med den 20. december 2023.

Julefrokost  &  Website
 


Oriental julefrokost OdenseCatering til Julefrokost

Når juletiden skal fejres med venner eller kolleger, er et nyt indslag til julefrokostmenuen det helt rigtige valg.
Med vores brede udvalg af sushi, asiatiske specialiteter, dim sum, snacks og skønne grønne indslag, får du en julefrokost menu, der er helt anderledes, end resten af juletidens mad. Et frisk pust fra orienten!Hos restaurant Oriental Barbecue House er det meste muligt. Skal det være nemt og afslappet, kan vi levere både sushi og asiatiske specialiteter a la carte, som buffet, på store fade.

 


Smagen af jul på Restaurant Oluf Bagers Gård

Det vil være som at træde ind i en anden tid, fra det øjeblik I bevæger jer væk fra Nørregade og Odenses pulserende liv og ind på den brostensbelagte gårdsplads.

Restauranten finder I i en af Odenses ældste bygninger, som emmer af sjæl og historie.

Hvis I sørger for det gode humør og den rette julestemning, så sætter vi scenen i skønne rammer og serverer dejlig julemad.

Julefrokost  &  Website
 


GASA julefrokost OdenseÅrets bedste julefrokost?!

Igen i år har du og dine kollegaer/venner mulighed for at afholde den store julefrokost på G.A.S.A.

Et vaskeægte rustikt og autentisk juleeventyr, med de bedste julehits fra vores DJ, du med garanti kan skråle med på, lysshow og snapsevæg, vin samt iskolde fadøl og drinks samt en stor julebuffet med alt det bedste fra julens traditionelle retter.
Vi har desuden sørget for musik hele aftenen, så I kan give den fuld gas.

Julefrokost  & Website 

 


Jul Drewsens OdenseKom med til julefest i den gamle bankboks.

Drewsens Livsstil & Spisehus byder op til langbordsmiddag, dans og julehygge. Vi tilbyder en komplet pakkeløsning med alt –  velkomstdrink, 4-retters middag og alt drikke inkluderet.

Kom med til vores julefest, eller lad os skræddersy jeres egen unikke julefrokost i den gamle bankboks. 

Skab en unik ramme om netop jeres julefrokost. 

 

Julefrokost  & Website 

 


Restaurant Skovbakken OdenseJul på Skovbakken

Inden vi ser os om er det JUL
…så skynd dig at book firma julefrokosten i god tid…
Vi tilbyder Julebuffet fredag og lørdag fra d. 17/11

Såfremt man i forbindelse med julefrokosten ønsker en rundvisning i Zoo – hvor man bliver guidet igennem den flotte juleudsmykning og julelys – kan dette tilkøbes.
Vi laver også gerne et tilbud på en varm serveret julemenu…

Julefrokost  & Website 

 


Siden bliver løbende opdatere – Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,