Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Ny popup-partner i Anarkist er klar med tre nye koncepter i starten af 2022.

Nyheder

Efter nytår åbner Anarkist Beer & Food Lab traditionen tro dørene op med en ny popup-partner i køkkenet.

 

Denne gang er det holdet bag den nye darling Restaurant Værdsat, der fra den 13. januar til den 16. april står klar til at indtage køkkenet.

 

Værdsat har hurtigt etableret sig i Odense som en restaurant med kvalitet i køkkenet og god stemning i højsædet, i samarbejdet med Anarkist vil de skabe tre menuer hvor kombinationen af mad og øl er i fokus. Den fælles titel for alle tre menuer er ”Fest”.

 

I første omgang, fra den 13. januar til den 19. februar, står en af klassikerne fra mormors køkkens for skud, da Værdsat vil fortolke hvordan tarteletter kan udgøre forret, hovedret og dessert.

 

”Vi glæder os til at give mormors køkken et makeover og holde et brag af en fest med jer” udtaler Benjamin Rosendal fra Værdsat.

 

Festen bliver nemlig den røde tråd der trækker spor gennem de tre popup-koncepter. Ved hver koncepts afslutning vil der være et brag af et halbal, med mad ad libitum, øl i stride strømme og en DJ der spiller op til fest i lokalerne på Anarkist Beer & Food Lab.

 

I hver periode vil man både kunne bestille mad à la carte fra den aktuelle menu eller spise ad libitum, vi har selvfølgelig fået vores lokale øl eksperter til at sammensætte en drikkevaremenu der er afstemt til hvert af de tre koncepter.

 

Der er Grand Opening torsdag d. 13. januar 2022 kl. 17:00

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,