Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Storms madboder Odense

Nye madboder hos Storms

Nyheder

Nu kommer der endnu 2 boder, når du skal på opdagelse i Pakhusets lækre madboder.

Du finder et væld af muligheder – om du er stil stærkt, surt eller sødt. Du kan også forkæle ganen med læskende cocktails, iskolde fynske øl og kvalitetsvine fra hele verden. Der er garanterer noget for alle.
Atmosfæren er afslappet og hyggelig, og man kan nyde sin mad både indenfor og udenfor på den store terrasse.

 

PotaThor
DIN HELDIGE KARTOFFEL! Snart får Pakhuset fornøjelsen af, at byde velkommen til endnu en ny madbod – “POTATHOR”. Hvis ikk’ navnet allerede har afsløret madbodens tema, så står den på kartofler. Kog den, bag den, tør den, steg den, rist den, damp den, sauter den, mos den, – osv – og den smager fortrinligt. Så –
DET ER JO NOK PÅ HØJE TID, at kartoflen får sig en velfortjent hovedrolle. Anders Dørge og Christine er gift og her fra Odense. Sammen åbner de Potathor, men det bliver kokken Anders, som kommer til at trylle det bedste frem i kartoflen.
INSPIRATIONEN kommer fra det go’e gamle danske køkken og den mad, som Anders selv voksede op med: “Mormors mad var den bedste” – og her stod den altså på kartofler med-alt-hvad-dertil-hører. Selvom retterne tager udgangspunkt i et gluten- og laktosefrit kartoffelunivers, så er der også kød på kortet – f.eks. Osso Buco!
ANDERS GARANTERER, at du aldrig får hverken sejt kød eller en “lang” kartoffelmos hos Potathor – og her fra Pakhusets side af, tjah, så glæder vi os bare til smør, kærlighed og ægte dansk “smovse-mad”.
SOM MOR ALTID SAGDE: Spis dine kartofler og bliv stor og stærk.
PotaThor åbner start April – tag godt imod Anders og Christine
 
 
 
 
DOSA PANCAKES!
Paper Dosa blir’ (en af) Pakhusets nye madboder! Uday er manden bag – og han er oprindeligt fra Sri Lanka. De sidste 14 år er tilbragt i London, bl.a. som studerende, kok og til sidst restauratør.
IDÈEN til Paper Dosa opstod allerede i barndommens gade, hvor Uday’s mor lavede dosa til morgen, middag- og aftensmad. Det er således den go’e gamle historie om mor og hendes evner i køkkenet, som har inspireret sønnike til egen vej.
DOSA er en pandekage lavet af ris og linser. Den er altså 100% laktose- og glutenfri. Selve Dosa’en har sine rødder i den indiske Tamil Nadu region, som forbinder Indien til Sri Lanka. Der hvor Sri Lankas køkken adskiller sig fra det indiske er bl.a. på krydderierne og i valget af kokosmælk frem for f.eks. yoghurt i curries.
NETOP SRI LANKANSKE curries udgør fyldet til de ca. 30 centimeter brede pandekager. Der vil være med kød såvel som til vegetaren/veganeren – mere om det senere. Dosa, salater, chutney’s, curries – alt laves fra scratch
Uday forventer at åbne start April. Vi håber I vil tage godt imod PAPER DOSA.
 
 
 
Se alle madboderne hos Storms

Tags: , , , , , , , , , ,