Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Oplev det urbane fællesskab når Kagedåsens Overdådige Kagebord fylder Brandts Passage med langbord og kagebuffet

Nyheder

Søndag d. 16. september kl. 14.00-16.00 inviterer Konditoriet Kagedåsen og Brandts Klædefabrik til Kagedåsens Overdådige Kagebord.

 

Kagedåsens Overdådige Kagebord vil fylde de intime passager i Brandts Klædefabrik med langbord og bringe de gamle dyder tilbage i form af hvide duge samt kopper og tallerkener i porcelæn. Til Kagedåsens Overdådige Kagebord vil de deltagende blive forført af lækre kagekreationer i alverdens afskygninger.

 

Kagedåsens Overdådige Kagebord vil skabe rammerne, hvor det urbane fællesskab kan udfoldes. De deltagende skal sidde i den intime passage i Brandts Klædefabrik og ikke kun nyde eftermiddagen med venner og familie, men også få muligheden for at møde andre kageentusiaster.

 

”Konditoriet Kagedåsen ligger placeret i Brandts Klædefabrik som er vores hjem. Vi ville gerne give tilbage til alle vores gæster og give dem muligheden for at opleve det fællesskab vi oplever i hverdagen. Vi lavede en lignende begivenhed med Odense Aafart dog med fokus på skovtur. Der meldte vi udsolgt og mange gik derfor forgæves. Så vi tænkte, at vores gæster skulle have muligheden for en lignende oplevelse dog med fokus på vores urbane fællesskab i Brandts Klædefabrik,” siger Lone Ebdrup, indehaver af Konditoriet Kagedåsen.

 

 

Hele herligheden koster 229 kr og tilmelding foregår i Konditoriet Kagedåsen eller på https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=19c65d7b59.

 

 

Om Konditoriet Kagedåsen

Konditoriet Kagedåsen er et klassisk konditori beliggende i Brandts Passage. Konditoriet Kagedåsen ejes af Lone Ebdrup, som har mange års erfaring bag sig som kagebager og konditor. Efter Lone for 5 år siden medvirkede i ”Kagekampen” på Kanal 5, fik hun ideen til at lave sit eget konditori. Hos Kagedåsen er nøgleordene kvalitet, service, hygge og nærvær. Konditoriet har en forkærlighed for gamle dyder med hvide duge, blondegardiner, kopper og tallerkener i porcelæn. Alt tilberedes med kærlighed og gode råvarer – og så serveres der med et smil ved bordene.

https://www.facebook.com/kagedaasendk/

 

 

Tags: , , , , , ,