Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Lagersalg fynsk specialøl

Pressemeddelelse: Anarkist gentager succesen med endnu et lagersalg

Nyheder

Da vi i Anarkist Beer & Food Lab i juli afholdte sommer lagersalg var interessen enorm, og øllene blev nærmest revet væk fra pallerne.

Vi er derfor nu klar den 28. og 29. august fra 12:00-18:00 begge dage til endnu en omgang lagersalg på Anarkist med besparelser på op til 40%.

Vi udvider denne gang lagersalget med endnu flere spændende bryg, så det ikke blot er fynske dråber, men også øl fra andre dele af Danmark.

Lagersalget er denne gang bleve udvidet, så det ikke længere kun er øl, der vil være at finde på pallerne.

“Vores første lagersalg i juli måned var en kæmpe succes, så vi blev hurtigt enige om at stable endnu et lagersalg på benene. Foruden en masse lækre specialøl vil der denne gang også være cider, cocktails samt frisk, hjemmerøget rygeost fra Gundestrup Mejeri og Bryghus at finde, så der er i den grad lagt op til muligheden for at gøre en god handel”
udtaler Morten Høite fra Anarkist.

Tag din ven, familie eller bedre halvdel under armen, og smut forbi Albanigade 20 5000 Odense C og spar op til 40% på det bedste, Danmark har at byde på indenfor craft beer, cider og cocktails så længe lager haves – og nu du er forbi, så kan du da lige snuppe en øl fra en af vores 24 haner imens du finder dine favoritter.

Skulle sulten melde sig undervejs, har vores køkken også åbent fra 12:00-21:00, hvor der blandt andet er tarteletter og tre forskellige wienerschnitzler på menuen.

 

Listen af bryggerier ser ud således:
Løkken Bryghus
Skanderborg Bryghus
Kissmeyer Beer & Brewing
Ørbæk
Ugly Duck
Gundestrup
Frejdahl
The Man Behind
Indslev
Midtfyns Bryghus
Willemose
Ceres
Albani
H. C. Andersen Brewery
Nohrlund
Cult Mokaï

 

Se flere spændende arrangementer på vores Event kalender

Tags: , , , , , , , , , ,