Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Pressemeddelelse – Bryggeriet Flakhaven udvider med Vinbar

Nyheder

Kælderen hos Bryggeriet Flakhaven har den seneste uges tid gennemgået lidt af en forvandling. Væggene og møblerne har fået en anden farve og der er lagt op til et helt nyt koncept, netop fordi BeeWino er flyttet ind.

 

Det er Michel Rex, tidligere ejer af Svinedrengen og køkkenchef Jesper Danielsen, der sammen har udviklet deres ideer til BeeWino.
Begge to har altid en masse skæve ideer og det er netop derfor de har valgt at udvide Bryggeriet Flakhavens vinmenu og indrette øl-kælder med en mere afslappet og rebelsk stil.
BeeWino byder på craft beer, vin og snacks af den bedste kvalitet.

 

 

Svinedrengen

Michel Rex har de seneste 3 år beskæftiget sig med restaurationsbranchen, hvor især vin har en helt speciel plads i hans hjerte. Det er dog ikke Svinedrengen, der flytter til nye lokaler, men starten på et nyt koncept for Bryggeriet Flakhaven. ”BeeWino, passer perfekt til Bryggeriet Flakhaven og sammen med Bryggeriet Flakhavens fantastiske køkken, er jeg ikke i tvivl om at det bliver en succes” udtaler Michel Rex.
Jesper og Michel har løbende udviklet menuen og kommet frem til en masse spændende og anderledes retter, der sammen med vinmenuen frister både vinkenderen, dem der gerne vil smage noget anderledes vin og dem, som bare gerne vil nyde et enkelt glas rosé.

 

 

Nyt menukort

Køkkenet der er ledet af Jesper Danielsen, står klar til at servere lækre retter fra et nyt menukort, der er specielt tilpasset til BeeWino.
Det ændrer ikke på mulighederne for at nyde de alsidige retter fra menukortet oppe i restauranten eller fx det ugentlige tilbud på tirsdagsmenuen.

 

 

Brygkælderen brygger videre

De 25 fadølshaner med dansk og internationalt øl er stadig at finde i kælderen. Det samme gælder det store fokus på det gode håndværk omkring øl. Brygmester Peter Schrøder, der siden hans ankomst har hævet niveauet på kvalitets-øl i Odense, vil fortsat brygge på Bryggeriet Flakhaven og byde velkommen til både rundvisninger, Bryg-med-dag og ølsmagning sammen med restaurantens 8 Øl-sommelier.

 

 

Grand opening

BeeWino åbner officielt dørene torsdag den 16. august klokken 19.30 til åbningsreception, hvor alle er velkomne. Se invitation

Allerede fredag den 17. august, vil der være vinsmagning fra 15.00 til 17.30, samt udendørs livemusik fra 16.00-19.00 ved Bryggeriet Flakhavens pavillon og klokken 20.00-22.00 er der live musik i de nye lokaler i kælderen.
BeeWino og Bryggeriet Flakhaven har mange flere ideer i støbeskeen, når det gælder arrangementer både i BeeWino-kælderen og udenfor på terrassen.

 

 

Følg BeeWino på facebook

Tags: , , , , , ,