Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Pressemeddelelse – Danish Spirit Event i Odense

Nyheder

Årets STORE spiritusbegivenhed i Odense

Fredag, den 27. oktober er der lagt op til en fantastisk spiritusoplevelse, når nogle af spiritusbranchens store personligheder gæster Odense.

Der bliver mulighed for at smage god whisky, cognac, rom, gin og andre dejlige spiritusprodukter. Det er Vinens Verden, Slotsgade der har taget initiativ til denne store spiritusbegivenhed.

 

Smagningen afholdes på Odd Fellow Palæet i tidsrummet fra kl. 19 – 22
Når smagningen sættes i gang, får alle gæster en ”goodie bag” med smageprogram, smagepoletter og andre gode sager. Det vigtigste er dog smageglasset, som man kan bruges flittigt, da der er mere end 100 forskellige produkter der kan smages. Og skulle der være nogle produkter, som man forelsker sig i på dagen, vil det være muligt at bestille til stærke tilbudspriser på selve dagen.

 

 

Producenter fra forskellige lande

Flere producenter fra bl.a. Skotland og Frankrig har meldt deres ankomst, og de vil skænke af de gode produkter, og besvarer spørgsmål, og i øvrigt øse af deres store viden om produkterne.

Den største personlighed er nok Distillery Manager James MacTaggert fra whiskydestilleriet Arran. Det er meget sjældent, at nogen får lokket James væk fra sit dejlige destilleri på den smukke ø Arran. Men han har helt ekstraordinært indvilget i at stille op til Danish Spirit Event, og han ledsagers af Sales Manager Andy Bell.

Whiskyen fra Arran er ét af de bedst sælgende whiskybrands i Danmark. Siden opstarten i 1995 er destilleriet flere gange blevet anerkendt for sin dynamiske kraft i skotsk whiskyindustri. I 2007 blev Arran udnævnt som “Scottish Distillery of the Year” af Whisky Magazine. I 2005 vandt destilleriet “The Queens Award for Enterprise”, som er den største og vigtigste hædersbevisning for erhvervslivet i hele Storbritannien.

Derudover kommer der repræsentanter fra bl.a. cognachuset Maxime Trijol, destillerierne GlenDronach, GlenGlassaugh og Tullibardine. Endvidere deltager Scott Laing, som er en af ejerne af den berømte skotske whiskyaftapper Hunter Laing & Co., der er beliggende i Glasgow.

 

 

 

Billetten koster KUN 100,- pr. person

Har man lyst til at deltage, er adgangsprisen kun kr. 100,- pr. person. Billetter skal købes på forhånd i Vinens Verden, Slotsgade eller på Godevine.dk, men vent ikke for længe. Der er kun et begrænset antal billetter, og det forventes at Danish Spirit Event 2017 vil blive lidt af et tilløbsstykke, og at der vil blive helt udsolgt i løbet af de kommende uger.

 

Med i prisen følger 3 smagepoletter, således at de første 3 dramme er betalt. Derefter kan man tilkøbe poletter.

 

Tags: , ,