Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Pressemeddelelse – Ny restaurantfestival kommer til Odense

Nyheder

Fra den 16.- 22. oktober vil restaurantfestivalen, DinnerDays, ramme Fyn for første gang. Det betyder, at du kan spise tre retter for 200 kr. på en række populære restauranter. Billetsalget starter den 7. september.

Efteråret venter forude, og der er god grund til at glæde sig! Du kan nemlig fylde din efterårsferie med masser af lækre spiseoplevelser til en skarp pris.
Restaurantfestivalen DinnerDays kommer til byen, og fire populære Odense-restauranter inviterer derfor indenfor til tre retter for 200 kr. (+ billetgebyr). Det gælder Nordatlanten, Kongens Have, Noé Vinbar og Aiko Sushi.

Herudover byder anmelderroste The Balcony i Odense på en gourmetmenu af format til 400 kr. (+ billetgebyr) – til gourmet-entusiasten.

Billetsalget starter torsdag den 7. september kl 10 på DinnerDays.com.

 

 

Ny festival i Odense

DinnerDays er en nyere restaurantfestival, der hidtil udelukkende har slået sine folder i det københavnske. Nu er turen kommet til også at forkæle de fynske madører, når festivalen for første gang bliver landsdækkende med restauranter i Odense, København, Aarhus og Sønderborg.

Bag festivalen er restaurantsitet DinnerBooking.com – der også afholder den landsdækkende og populære restaurantfestival Spis & Støt i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

”DinnerDays-Festivalen er placeret i uge 42, hvor mange danskere holder efterårsferie og har mere tid til at tage på restaurant. Vi glæder os til at give odenseanere en god spiseoplevelse – til en ekstra skarp pris,” fortæller Peter Thygesen, der er partner i DinnerBooking.com.

 

 

HVORNÅR: 16.-22. oktober 2017

HVOR: På udvalgte restauranter i Odense, København, Aarhus og Sønderborg

PRIS: 200 kr. + billetgebyr (25 kr.)

BILLETSALG ÅBNER: Den 7. september kl 10

KØB BILLET PÅ: DinnerDays.com

 

 

Disse restauranter deltager i DinnerDays i uge 42


Fyn:

  • Nordatlanten
  • Kongens Have
  • Noé Vinbar
  • The Balcony
  • Aiko Sushi

…se de øvrige deltagende restauranter på DinnerDays.com

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,