Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Flammen odense Takeaway

Pressemeddelelse – Flammen fyrer op for takeaway-koncept i Odense

Nyheder

Flammen TakeAway giver nu alle odenseanere muligheden for at sætte tænderne i alt det bedste fra menukortet hjemme hos dem selv.

Nu på torsdag den 19. september åbner Flammen op for deres takeaway-koncept i deres restaurant på Kongensgade i Odense. “Flammen TakeAway gør det muligt for vores gæster i Odense at nyde Flammen-oplevelsen hjemme hos sig selv” siger, General Manager, Morten Bendix Kristensen.

 

Hos Restaurant Flammen er der som altid noget for enhver smag, og med Flammen TakeAway bliver det nemt at bestille menuer, som vil indeholde både hele stege, forskelligt tilbehør og friske salater. Der bliver ikke gået på kompromis med valgfriheden i menuerne, som vil indeholde nogle af de velkendte favoritter fra restauranten. Det hele vil blive pakket og stå klar til afhentning i restauranten, og levering til døren bliver også en mulighed.

“Vi har store planer for vores Flammen TakeAway. Derfor har vi sammensat lækre menuer, som altid indeholder et bredt udvalg af kød fra grillen, forskellige tilberedte kartofler, sovs, friskt brød og salater – altid af friske råvarer af høj kvalitet. Det vil det også være en muligt at gøre menuen komplet ved at bestille kolde drikkevarer med i købet”, fortæller CEO, Piet Klein.

 

Uanset om det er det forelskede unge par, den travle børnefamilie eller firmaarrangementet, vil Flammen TakeAway gøre det let og bekvemt at nyde den hyggelige Flammen-oplevelse uden for restaurantens fire vægge. ”Vi ønsker altid at give vores gæster den bedste oplevelse, uanset om de besøger vores restaurant eller bestiller fra vores takeaway” udtaler CEO, Piet Klein, og tilføjer ”Vi glæder os til at introducere vores gæster for Flammen TakeAway i hele landet, og derfor indfører vi nu også konceptet i Odense”.

 

Flammen TakeAway er senest indført i byerne Herning, Viborg, Næstved, Esbjerg, København, Roskilde og Aarhus med stor succes. Derfor er konceptet ligeledes klar til at indtage Odense, hvor der vil være åbningstilbud på takeaway menuer helt frem til den 3. oktober.

Tags: , , , , , , , ,