Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Pressemeddelelse – French Dining Week kommer til Fyn i uge 24

Nyheder

Vive la France!

Uge 24 står i det franske køkkens navn, når dørene slås op for en uges madfestligheder med hjertet forankret i det franske.

Vi svinger tricolore og slår et slag for det franske køkken.

Oh lala!

Sopexa har valgt at indlede et samarbejde med Dining Week omkring Apéritif à la française, som er et internationalt event.

Vi har nu fornøjelsen af at invitere til French Dining Week ”Apéritif à la française”

Vi har derfor samlet creme de la creme af de franske restauranter og bistroer, for at fejre en sommer der står i det franske tegn.

Konceptet er ligetil – for 225 + billetgebyr kan du vælge en uimodståelig 3 retters menu med fransk islæt inspireret af Paris, Provence, Alsace eller måske det franske landkøkken – alt hvad hjertet begærer fra moules til steak frites.

Uanset hvor du sætter dig til bords, starter starter måltidet altid med et glas perlende crément d’Alsace, på ægte fransk maner – Bon appétit!

 

På Fyn deltager:

Kok & Vin

LEI:K på Slagteriet

Restaurant Marie Louise

Under Lindetræet

Brobygårds Køkken

 

Pris: 225 kr. + 25 kr. i billetgebyr pr. person for en tre-retters menu inkl. et glas crément d’Alsace.
Alt salg af billetter foregår via www.diningweek.dk

 

I Dining Week familien finder du Dining Week i uge 7, der blev afholdt første gang i 2011, og siden starten har Dining Week hvert år tiltrukket et stigende antal gæster. Den store popularitet og positive presseomtale har været med til at gøre den til den største restaurantfestival i hele Europa, og i 2016 blev der solgt 126.000 billetter fordelt på 189 restauranter. I efteråret 2015 fik Dining Week en lillesøster, Italian Dining Week, som fyldte restauranter i Københavnsområdet i efterårsferien med over 20.000 solgte billetter på en lang række italienske restauranter.