Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Pressemeddelelse – Kunderne sætter menuen på odenseansk restaurant

Nyheder

Som noget nyt tog Klosterkroen i Odense mere end 500 kunder med på råd, da der skulle udvikles nyt menukort. Og med kunder, der er kvalitetsbevidste som aldrig før, modtages kritik altid med kyshånd.

 

Da Klosterkroen – Den Muntre Munk i Odense præsenterede sit nye menukort, var det resultatet af et atypisk samarbejde mellem restauranten og kunderne. Mere end 500 personer har nemlig besvaret et spørgeskema om, hvilke retter de gerne så på menuen.

 

– Vi lavede en stor undersøgelse, hvor vi oplistede al kendt kro-mad, og så kunne folk afgive deres stemmer. Vi fik mere end 500 besvarelser og ud fra, hvilke retter, der fik flest stemmer, samt hvilke råvarer, der er til rådighed i sæsonen, har vores kokke udviklet menuen, forklarer Bjørn Hentze, der er medejer af Klosterkroen.

 

Fortsætter med at lytte
Siden det nye menukort er blevet implementeret har Klosterkroen oplevet større tilfredshed med såvel mad som service. I fremtiden vil gæsternes meninger ligeledes blive hørt og taget til efterretning og være med til at sikre, at den ønskede kvalitet fortsætter.

 

– Vi synes, det er fantastisk at vores gæster har lyst til at engagere sig og deltage aktivt med ideer til vores koncept. Derfor spørger vi også i fremtiden kunderne til råds om menuen, indretningen og servicen. Vi holder selvfølgelig fast i vores koncept, men gæsterne skal være med til at forfine det, fortæller Bjørn Hentze.

 

Som noget nyt tilbyder Klosterkroen udeservering fra torsdag den 28. april og medejeren og personalet er spændt på at høre gæsternes reaktioner på det ny tiltag.

 

 

Danskerne vil synde i kvalitet
Ifølge seneste Brancheanalyse af hotel- og restaurationsbranchen, der er lavet af PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, værdsætter restaurantgæster i stigende grad kvalitet. I Odense kan Bjørn godt nikke genkendende til tendensen, og derfor er han altid interesseret i at få folks uforbeholdne mening om deres oplevelse på Klosterkroen.

 

– Med vores nye menukort har vi samtidig højnet kvaliteten af råvarer. Det er mit indtryk, at når vi skal synde, vil vi gerne gøre det med bevidstheden om god kvalitet og ordentlig dyrevelfærd. Vi får for eksempel kød fra landgrise, der har det godt, og kødkvæg, der går på marken. Hvis der er noget, vi kan gøre bedre, vil vi gerne have det at vide, siger Bjørn Hentze.

 

Klosterkroen – Den Muntre Munk åbnede dørene i november 2015 og laver klassisk dansk mad serveret i autentiske omgivelser på Lille Gråbrødrestræde 2, 5000 Odense C. www.klosterkroen.dk

 

 

Udendørsområde åbner i Weekenden
Så er sommeren lige rundt om hjørnet og for at tage godt imod den, åbner Munkens terrasse sidste weekend i april 2016. Der vil være mulighed for at kunne nyde en lækker frokost i det fri, eller en omgang onsdags tarteletter mens man nyder det forhåbentlig gode vejr.

 

 

Klosterkroen – Den Muntre Munk
Lille gråbrødrestræde 2
5000 Odense C
+45 63 128 128

www.klosterkroen.dk