Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Pressemeddelelse – MASH fejrer 1 år i Odense med at sætte stor præmie på højkant

Nyheder

Steakhouse restauranten på Flakhaven fejrer sin 1 års fødselsdag ved at udlodde en fødselsdagsmiddag for 10 personer på MASH.
Den 6. december er det præcis et år siden, at MASH kunne slå dørene op til lækre cocktails, møre bøffer og udsøgte vine. Modtagelsen og interessen fra byens borgere, politikere og erhvervsfolk var overvældende og gav MASH en fantastisk start på sin nye fynske tilværelse.
– Det har været en spændende og sjov start her i Odense, hvor vi har lært meget om odenseanernes måde at gå i byen og spise på. Vi har et stærkt koncept med byens vel nok bedste udvalg af kød og udskæringer fra hele verden, den største vinkælder med 600 forskellige vine og en bartender, der laver cocktails af den anden verden, siger Per Kristian Granli, restaurant manager hos MASH.

 

Lokal tilpasning af stærkt koncept

MASH konceptet består af en række lækre starters, inden hovedattraktionen, som er det møre og velsmagende oksekød med tilhørende fritter, sauces og sides – efterfulgt af den søde finale og cocktails i baren alt sammen i et moderne, internationalt design.
– Vi har fået rigtigt mange positive tilbagemeldinger på mad, vin og indretning. Men vi har også erfaret, at vi skal lave nogle lokale tilpasninger, så vi passer bedre ind i Odense. Vi kigger bl.a. på nye tavleretter baseret på råvarer og specialiteter fra fynske producenter, siger Claus Jørgensen, der er køkkenchef på MASH.

 

 

Fødselsdagsmiddag og bobler

MASH fejrer sin årsdag i dagene søndag den 3. til onsdag den 6. december. Alle der spiser på MASH i de dage får et lod, der indgår i lodtrækningen om en middag på MASH for 10 personer, så man kan fejre sin næste fødselsdag med manér*. På selve fødselsdagen den 6. december bydes alle spisende gæster på et glas bobler som velkomst.
– Vi har nogle superflotte selskabslokaler, så det kan uden tvivl blive en fantastisk fødselsdag for den heldige. Vi håber, at så mange som muligt vil lægge vejen forbi MASH til vores fødselsdag og deltage i lodtrækningen om fødselsdagsmiddagen, slutter Per Kristian Granli.
* Ved at oplyse sit navn og telefonnummer i baren i forbindelse med en middag på MASH i dagene 3.-6. december, deltager man i lodtrækningen om en middag på MASH for 10 personer.

 

Om MASH

MASH – Modern American Steakhouse – byder på et stort udvalg af kød og udskæringer fra kødkvæg fra USA, Uruguay, Australien, Tyskland, Japan og Danmark. Gæster kan bl.a. smage dansk dry-aged ribeye, der er modnet i op til 90 dage og giver kødet en unik karakter, smag og fast mørhed. MASH byder også på et velassorteret udvalg af vine på mere end 600 flasker. MASH Odense på Flakhaven har plads til 110 spisende gæster, en flot selskabsafdeling og en stor og ambitiøs bar.

MASH har aktuelt i alt ti restauranter:

–          Danmark: Bredgade i København, Rungsted, Skovriderkroen i Charlottenlund, Tivoli Hotellet i København, Københavns Lufthavn samt i Aarhus og Odense

–          Tyskland: Hamborg og Düsseldorf

–          England: London

 

Læs mere om MASH Odense på Flakhaven

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,