Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Pressemeddelelse – Roséen får sin egen festival i Odense

Nyheder

Som overskriften indikerer, så vil Odense fra 2018 være hjemsted for en ny vinfestival – En hel festival dedikeret til Rosévin. Tre byrødder er nemlig gået sammen om at udvikle den nye festival, Rosé Festival Odense.

Er du en af dem, der elsker rosé, så bliver du glad for at læse denne nyhed. Festival klinger af sommer. Det samme gør rosévin. Så hvorfor ikke kombinere de to og lave en decideret roséfestival? For mange byder sommeren på adskillige glas af den lyserøde vin, og nu har roséen fået sin helt egen festival i Odense.

 

 

Rosévin er kvalitetsvin

Rosévin er blevet trendy og drikkes af mange, både yngre som ældre. Og i Frankrig bliver der faktisk solgt mere rosévin end hvidvin. Men rosévin er ikke bare en tom trend, for rosé er også i mange tilfælde kvalitet. Rosé Festival Odense har fokus på netop kvalitet og det vil på festivalen være muligt at møde vineksperter, der tager rosévin seriøst, og som vil gøre dig klogere på den lyserøde, læskende drink.

 

Samtidig vil festivalen have en lokal forankring eftersom mange af festivalens stande vil være bemandet af fynske vinspecialister der brænder for kvalitetsvin – og selvfølgelig for rosé. Det er ligeledes et mål for Rose Festival Odense at skabe en festival, hvor det er muligt at møde importører og forhandlere i øjenhøjde og i en afslappet atmosfære.

 

 

Hvem og hvor?

Som idemagere og arrangører bag festivalen står 3 byrødder, med hjerter der banker for Odense City og byens fortsatte udvikling. Disse tre er Eva Pasgaard, Manager i Brands Klædefabrik, Morten Skytte indehaver af Odense Aafart og Jakob Søfelde-Hansen, butikschef i Humac. Selvom ingen af de tre arrangører arbejder med vin til daglig udgør de alligevel et stærkt team med masser af relevant erfaring. Morten Skytte er vinentusiast med en stor passion og viden indenfor vin, Jakob Søfelde-Hansen er arrangøren bag Portvinsfestivalen i Odense og Eva Pasgaard har stor erfaring med planlægning og afvikling af festivaler som lægger vejen forbi Brandts Klædefabrik. Der er altså lagt op til en gennemført kvalitetsfestival.

 

Rosé Festival Odense trækker proppen d. 12. maj 2018 og finder sted i Odenses hyggelige oase Brandts Klædefabrik, som naturligvis vil blive klædt i lyserødt på dagen.

 

Billetterne er sat til salg fra i dag og kan købes på festivalens hjemmeside www.rosevinfestival.dk. En almindelig billet til 299 kr indeholder 15 smagninger, mens Premium billetten til 499 kr ligeledes giver adgang til et lukket VIP område ved Pasfall, 3 lette anretninger samt rosébobler.


Kontaktoplysninger:

Har I spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger er I meget velkommen til at kontakte presseansvarlig Eva Egebjerg Pasgaard på eva@brandtsklaedefabrik.dk /tlf 40261578.