Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Rosé Festival Odense

Rosé Festival Odense gennemføres i 2021! Festivalen flyttes til 7. august og til Ansgar Anlæg

Ugens restaurant i Odense

Det er ikke let at være hverken festivalarrangør eller festivalgæst for tiden. Men heldigvis er der lys for enden af tunellen og snart også liflig rosévin i glassene.

 

Rosé Festival Odense var planlagt til at blive afholdt d. 22. maj, men grundet de fortsatte restriktioner har arrangørerne besluttet at flytte festivalen til august, hvor det vil være muligt at gennemføre festivalen i den festlige ånd, som siden 2018 har været omdrejningspunktet for den populære festival.

 

Den 7. august løber Rosé Festival Odense således af stablen for 3. gang, og efter sidste års aflyste festival er der lagt i støbeskeen til et brag af en lyserødboblende fest.

 

Nye muligheder i nye rammer
Det er ikke blot datoen som er ny i år. Det er placeringen også. Rosé Festival Odense flytter nemlig til stemningsfulde Ansgar Anlæg.

 

Vi er glade for, at vi igen kan få lov til at gentage succesen ved at afholde Danmarks bedste Roséfestival, lige her i Odense. De nye rammer i Ansgar Anlæg, med de smukke bøge-og kastanjetræer, er ideelle til at skabe nye tiltag som eksempelvis loungeområder og et øget fokus på madboder. Derudover er vi glade for at kunne præsentere et nyt samarbejde med restaurant Flakhaven Gastro, som kommer til at stå for bespisningen i VIP området. Vi ser aldeles meget frem til august, hvor vi vil gøre alt for at festivalen igen bliver en kæmpe succes for alle” udtaler medarrangør Eva Pasgaard, Rosé Festival Odense

 

Forventer udsolgt hurtigt
Arrangørerne forventer at Rosé Festival Odense bliver udsolgt relativt hurtigt. ”Rigtig mange har valgt at beholde billetten købt tilbage i 2020, hvor vi næsten var udsolgt inden vi måtte aflyse. Her den første dag for offentliggørelsen af den nye dato er der solgt rigtig mange billetter, så vi forventer at vi kommer til at melde udsolgt. Meget tyder på at folk virkelig har savnet festivalen” udtaler Eva Pasgaard, Rosé Festival Odense.

 

Det praktiske
Den almindelige billet og Premium-billetten koster stadig henholdsvis 299 kroner og 499 kroner i forsalg. Billetter kan købes på www.rosevinfestival.dk

 

Rosé Festival Odense 2021 bliver afholdt d. 7. august 2021 fra kl. 11-16 i Ansgar Anlæg.

 

Arrangører: Jakob Søfelde-Hansen, Morten Skytte og Eva Pasgaard

Tags: , , , , ,