Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

GASA Odense

Store ændringer på G.A.S.A.

Nyheder

G.A.S.A. slog for første gang dørene op i 2021, hvor man som gæst kunne besøge stedet til et spil petanque, boccia eller floor shuffle. Når G.A.S.A. igen åbner dørene er det ikke længere som spilbar. Fremover vil G.A.S.A. være selskabslokaler og eventhus. Så hvis du fremover vil være sikker på at kunne nyde de smukke, rustikke og unikke lokaler eller den lækre, solbeskinnede terrasse, så er det måske på G.A.S.A., du skal holde din næste fest?
Hvis du føler dig som petanquemesteren og ikke synes, du har nået at vise det, så kan spil-banerne efter aftale stadig lejes i forbindelse med dit arrangement hos os.

 
Nyt selskabslokale i Odense centrum

Leder du efter unikke omgivelser for din næste store fest eller til virksomhedens firmaevent? Og selvfølgelig meget gerne i centrum i Odense? Så er du langt fra den eneste.

 
Oplevelser i centrum

”Vi tror på, oplevelser er værd at samle på. Vi ønsker at danne ramme om de bedste oplevelser. Derfor gør vi meget ud af, at alle arrangementer og fester hos os skræddersyes til den enkelte begivenhed og efter de ønsker, den enkelte gæst måtte have. På den måde er det altid en komplet og unik oplevelse, du vil få hos os”.
 
G.A.S.A.-lokalerne kan bookes til mange forskellige slags selskaber og events – så uanset om du mangler rammerne omkring et dagsmøde, talks, firmafesten eller et andet firmaarrangement, eller om du ønsker en unik oplevelse til dit bryllup eller næste privatfest, så kan du kontakte G.A.S.A.

 
Hallundbæks alt inklusive

I en del af G.A.S.A.’s lokaler kan du naturligvis fortsat besøge Restaurant Hallundbæks. Her kan du som altid opleve Hallundbæks alt inklusive, hvor du får 4-retters servering samt vin, øl og vand ad libitum samt kaffe og avec torsdage, fredage og lørdage.
Gavekort til Hallundbæks gælder fortsat.
Du kan læse alt om restauranten og konceptet på hallundbaeks.dk
 

Det praktiske

Gavekort samt værdibilletter udstedt til G.A.S.A. vil ikke længere kunne indløses.
 
Skulle der være brug for yderligere information, eller er du blevet nysgerrig på at høre mere – så kontakt os endelig – du finder alle informationer her www.oplevgasa.dk