Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Kaiseki Flakhaven Odense

Succesfuld street foodbod udvider med nyt sted på Rådhuspladsen i Odense.

Nyheder

Andreas Mai fra Kaiseki og Andy Hu fra Umashi, udvider deres populære Street food koncept i Storms Pakhus og indtager nu Rådhuspladsen i Odense.

 
Kaiseki Flakhaven vil have et nyt og spændende sortiment, med et par enkelte klassikere på menuen. Sortimentet vil bl.a. blive udvidet til at inkludere Andreas’ populære Baos fra Arkaden Food Market tiden, samt BBQ Poke Bowls.
Andreas’ udtaler ’’Vi vil samle de bedste småretter fra Asien og tilbyde disse til forbigående gæster, som ønsker nemt og hurtig tilgængelig, men lækker mad. Det nye sortiment gør også at vi ser bort fra Sushi i denne omgang, men fokusere på vores Poke, Baos og lækre hjemmelavede snacks såsom Forårsruller, Tempurarejer og Kimchi, alt sammen hjemmelavet’’
 
Det bliver faktisk meget tilgængeligt, da Kaiseki Flakhaven indtager den ikoniske udskænkning Pavillon som tidligere har tilhørt Bryggeriet Flakhaven. Restaurantchef Alberthe Friis udtaler ’’Vi ser frem til et nyt kapital for Bryggeriet Flakhaven, men også Rådhuspladsen. Vi har flere spændende koncepter på vej, men ser bestemt frem til at udvikle på Flakhaven som i vores optik har mulighed for at blive en af Danmarks smukkeste rådhuspladser, med nem adgang til natur, og nu også nem adgang til lækker mad til at tage med’’.
 
Det er planen at Kaiseki Flakhaven allerede åbner på Fredag kl. 12 og vil i den anledning tilbyde 20% rabat på take away resten af ugen.

 
Opdatering….

Se opslag vedr. åbningen i dag fredag d. 12. marts 2021
 
 

Tags: , , , , ,