Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

The Original Döner Odense

The Original Döner åbner i Arkaden!

Nyheder

Amela og Hussein, der i Odense er berømte for deres høje kvalitet og særdeles velsmagende pitabrød åbner endnu en madbod i Odense.

 

De er rigtig glade for at drive forretning i Arkaden og oplever god synergi mellem pitabrød og en döner kebabbod, det er dog ikke hvilken som helst kebab!

The Original Döner inviterer indenfor til en ekstraordinær mellemøstlig madoplevelse, inspireret fra markeder rundt om Europa.

Döner er en perfekt kombination af den tyske og tyrkiske döner kebab og nu kan Odenseanerne og byens gæster glæde sig til at smage det lækre kød, både som dönerrulle, lahmacun, shawarma plate og döner kebab-box.

 

Hjemmelavet

The Original Döner laver naturligvis deres egne dressinger, sovser og bager brødet fra bunden.

Er du vild med rullekebab, shawarma og frisk på at prøve det bedste kød, så kig forbi Arkaden fra den 10. juli hvor den nye madbod åbner. De første to dage kan du endda tage din ven, barn eller kæreste under armen og inviterer dem på en ret hos The Original Döner, der er nemlig et særligt åbningstilbud fredag og lørdag.

 

Stor glæde i Arkaden

I Arkaden er administration rigtig stolte af at kunne invitere Odenseaner indenfor og nyde ægte Dönerkød, som ellers ikke ses ret ofte på Fyn. Du kan både nyde velsmagende retter med den lækre kødform inkl. pommes frites og salat i en box, en shawarmaret eller blot nyde deres gode rullekebab.

Vi er stolte over at Amela og Hussein er glade for at være en del af huset og de gerne vil udvikle videre på et spændende koncept fortæller Yilmaz Polat, der bl.a. driver 12-meterbaren i Arkaden.

Tags: , , , , , , , , , , , ,