Denne uges spisested er A Hereford Beefstouw – hvor velhængte bøffer af oksekød er omdrejningspunktet. Menukort byder på udskæringer for enhver smag, hvor T-bone steak, ribeye eller bøf af oksemørbrad er nogle af mulighederne. Foretrækker du en bøf med en saftig og kraftig oksekøds smag, kan anbefales oksefilet med marmorering og fedtkant.
Skal oksekøds smagen være knap så fremtrædende, anbefaler vi en bøf af mørbrad – tykt skåret og meget mør.
A Hereford Beefstouw er en ikke helt almindelig bøfkæde, her bydes der på kunst, design, atmosfære og fremfor alt mad og vin af høj kvalitet, på gode og friske råvarer.
Fra gaden ligner det gamle korte hus ikke en restaurant, der har plads til 130 gæster. Men inde i huset bliver rummet bredere og bredere, jo længere man træder ind. “Det er altid sjovt at opleve gæster, der aldrig før har været her. På vej ind ad døren tror de tydeligvis, at de skal ind i en lille bitte restaurant, men når de ser rummet brede sig foran dem, står de måbende tilbage,” fortæller restauratør Jørgen Pedersen.
ÅBNINGSTIDER
Køkkenet er åbent:
Søndag – fredag: 17.00 – 21.45
Lørdag: 11.30 – 16.00 / 17.00 – 21.45
Frokosten er midlertidig lukket alle dage end lørdag
A Hereford Beefstouw
Vestergade 13
5000 Odense C
Tlf.: 66 12 02 22
Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!