Denne uges spisested er Anarkist Beer & Food Lab – De arbejder med konceptet Pop-up-restaurant hvor de inviterer forskellige kendt som ukendt restauranter til at drive køkkenet i en periode. Denne periode er det Junkhouse by Værdsat, der fra den 11. januar til den 16. april står klar til at indtage køkkenet.
Bag Junkhouses tår Benjamin Mosskovd, er er kendt fra RestaurantVærdsat. Benjamin beskriver:” Vi kommer til at lave noget, der er anderledes. Så når vi serverer nuggets, bliver det med confiteret and. Og når vi serverer pølsemix, bliver det ikke med rest-pølser fra dagen før men med arabiske krydderpølser dem, der hedder sujuk. Så det bliver traditionelt med et twist,” siger Benjamin Mosskov.
Selskab / Arrangement
Hold dit næste arrangement i de historiske bygninger på Albani bryggeriet i hjertet af Odense, hvor Anarkist Beer & Food Lab byder indenfor.
Eventlokalet hos Anarkist rummer op til 200 personer siddende til foredrag/præsentation, op til 174 siddende til spisning i 1 lokale, eller 264 personer fordelt på 2 lokaler. Max kapacitet på hele huset er 500 personer.
Event lokalet har egen stor bar med 10 øl-haner med special bryg fra Theodor Schiøtz Brewing Co. Anarkist kan benyttes til alt fra private fester og middage, foredrag/præsentationer, koncerter osv.
Åbningstider
Mandag + Tirsdag: Lukket
Onsdag: 15:00 – 23:00 (Køkkenet 15:00 – 21:00)
Torsdag: 12:00 – 23:00 (Køkkenet 12:00 – 21:00)
Fredag: 12:00 – 00:00 (Køkkenet 12:00 – 21:00)
Lørdag: 12:00 – 00:00 (Køkkenet 12:00 – 21:00)
Søndag: Lukket
Anarkist – Beer & Food Lab
Albanigade 20
5000 Odense C
Tlf. 60 38 72 08
Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!