Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

drewsens spisehus odense

Ugens Spisested – Drewsens Spisehus

Ugens restaurant i Odense

Denne uges spisested er Drewsens Spisehus – baseret på håndværk, passion og kvalitet. Med fokus på lokale råvarer og den gode oplevelse, delemad, cocktails, vine og god kaffe. Besøg samtidig deres Bang & Olufsen butik i samme hus.”

Mærk torvets pulserende byliv, når du nyder din mad eller kaffe i vores hyggelige udeområde. Inde i spisehuset kan du opleve et smukt design univers i den nyrenoverede gamle bank. Det skal føles som en krammer at besøge Drewsens. Derfor gør en dyd ud af at give en hyggelig og afslappet oplevelse, om end besøget er for en kop kaffe, morgenmad eller aftensmad.

 

Aftenmad i Odense midtby

Aftenservering fra kl. 17.00 fredag og lørdag

En aften hos Drewsens bliver en oplevelse på en restaurant i Odense C, som du ikke glemmer lige med det samme. Deres omgivelser og inspirerende mad er noget ganske særligt. De udvælger deres råvarer meget nøje og kun det bedste er godt nok. Den store passion for mad skinner igennem alt hvad der serveres, lige fra valg af råvarer til de tilhørende drikkevarer. Alt skal være en vidunderlige og sanselig oplevelse. Aftenmenuen kan du selv være med til at sammensætte ved at vælge blandt flere spændende deleretter. Det er også muligt at vælge en menu. Vil du gerne høre forslag til en spændende sammensat menu, så byder de gerne ind med det. Personalet er passionerede medarbejdere, der sætter en ære i at kende til alle de mange retter, så de kan informere vores kunder om hvad der er i retterne. De finder gerne den helt rigtige vin til dine retter eller special øl.

 

Spisehus med udeservering

Foran Flakhaven 1 tilbydes udeservering i den lille hyggelige oase af borde og parasoller. Her kan du sidde og suge den gode stemning ind, mens du nyder en kop velsmagende kop kaffe, drikke cocktails med veninderne, nyde et glas vin eller lidt at spise. Står solen højt på himlen skærmer vi gerne af med parasoller, så du kan sidde køligt i skyggen og de har bløde varme tæpper til de lidt kølige dage. Der gøres alt for at du kan sidde afslappet og nyde den dejlige rolige atmosfære og fornemme den behagelige stemning.

 

Åbningstider:

Mandag – Torsdag: 10.00 – 18.00
Fredag: 10.00 – 22.00
Lørdag: 10.00 – 22.00
Søndag: 10.00 – 16.00 *kun første søndag i måneden.
Køkkenet lukker for bestillinger fredag-lørdag kl.21 & baren kl 22.

 

Drewsens Spisehus
Flakhaven 1
5000 Odense
Tlf. 30 32 28 58

 

Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,