Nyheder fra Odense Spiseguide

Drewsens Spisehus Odense

Ugens Spisested – Drewsens Spisehus

8. april 2024

Denne uges spisested er Drewsens Spisehus – baseret på håndværk, passion og kvalitet. Med fokus på lokale råvarer og den gode oplevelse, delemad, cocktails, vine og god kaffe. Besøg samtidig deres Bang & Olufsen butik i samme hus.”

Mærk torvets pulserende byliv, når du nyder din mad eller kaffe i vores hyggelige udeområde. Inde i spisehuset kan du opleve et smukt design univers i den nyrenoverede gamle bank. Det skal føles som en krammer at besøge Drewsens. Derfor gør en dyd ud af at give en hyggelig og afslappet oplevelse, om end besøget er for en kop kaffe, morgenmad eller aftensmad.

Spisehus med udeservering

Foran Flakhaven 1 tilbydes udeservering i den lille hyggelige oase af borde og parasoller. Her kan du sidde og suge den gode stemning ind, mens du nyder en kop velsmagende kop kaffe, drikke cocktails med veninderne, nyde et glas vin eller lidt at spise. Står solen højt på himlen skærmer vi gerne af med parasoller, så du kan sidde køligt i skyggen og de har bløde varme tæpper til de lidt kølige dage. Der gøres alt for at du kan sidde afslappet og nyde den dejlige rolige atmosfære og fornemme den behagelige stemning.

 

Selskabslokale i unikke omgivelser

Drewsens Livsstil & Spisehus i Odense danner en historisk ramme, beliggende i en smukt restaureret bygning, der tidligere rummede en bank. Vores særlige attraktion, den gamle bankboks, tilbyder et unikt og intimt rum perfekt til selskaber. Historisk elegance møder moderne gastronomi. I Drewsens Livsstil & Spisehus forenes historisk charme med moderne gastronomi. Vores gamle bankboks har en rig historie, som tilføjer en ekstra dimension til din selskabsoplevelse. Den intime atmosfære i bankboksen er ideelt selskabslokale til private fester, firmaarrangementer eller familiebegivenheder.

 

Åbningstider:

Mandag – Torsdag: 10.00 – 18.00
Fredag: 10.00 – 19.00
Lørdag: 10.00 – 16.00
Søndag: 10.00 – 16.00*

*kun første søndag i måneden.

 

Drewsens Spisehus
Flakhaven 1
5000 Odense
Tlf. 30 32 28 58

 

Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!

Nyheder fra Odense Spiseguide

Om Odense Spiseguide

På Odense Spiseguide finder du altid opdateret information om restauranter, kommede musik-/ teater- og spisearrangementer. Kontakt os og få din restaurant eller dit arrangement med i guiden.

Odense Spiseguide
Casino Odense