Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Druen & Bønnen i Odense

Ugens Spisested – Druen & Bønnen

Ugens restaurant i Odense

Denne uges spisested er Druen & Bønnen – hele dagens spisested beliggende centralt på Flakhaven i Odense. Her tilbydes dansk/fransk inspirerede a la carte retter.

Prøv f.eks. en sæsontallerken med herlige mundfulde af årstiden. Desuden kan du nyde vores smørrebrød til frokost, og skiftende 3-retters menu til aften.

 

I de skønne lokaler kan du afholde både små og store arrangementer for familie, venner og kolleger – op til 42 personer.
Vi benytter vores passion for gastronomi til at bakke op om byens kulturliv ved løbende at lave arrangementer og events.
Druen & Bønnen serverer livretter med uformel begejstring for velsmag – frokost og aften.

 

Når vejret tillader det kan man sidde ude og nyde byens liv, og hele året er det muligt at trække ind i det lækkert indrettede lokaler, læne sig tilbage i koskindet til stille baggrundsmusik og ild i pejsen og blot nyde det enkle koncept: Kvalitet og indlevelse, krydret med gode stemning og venlige betjening.

 

Seyergaarden

Odenses nye eksklusive møde- og selskabslokaler
I den historiske ejendom, Seyergaarden, beliggende Vestergade 15, sammen med Druen & Bønnen, er der åbnet et nye eksklusive møde- og selskabslokaler. Lokalerne, som i mange år husede Christgaus kafferisteri, og senere Rambusch, bliver nu indrettet med faciliteter til møder, selskaber og receptioner på den mest oplagte beliggenhed – lige midt på Flakhaven. Læs mere

 

 

Åbningstider

Mandag – lørdag 11.30 (restauranten lukker ca. kl 21.30)
Søndag/helligdage lukket (åbent for selskaber)

 

 

Druen & Bønnen
Vestergade 15
5000 Odense C
Tlf. 66 11 18 13

 

Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,