Nyheder fra Odense Spiseguide

Flakhaven Gastro Odense

Ugens Spisested – Flakhaven Gastro

15. maj 2023

Denne uges spisested er Flakhaven Gastro – hvor øl og mad går op i en højere enhed.
Midt i det smukke lokale står bryggeriets hjerte – selve bryganlægget – hvor der fremstilles forskellige bryg året igennem af høj kvalitet og varieret smag.

Skummende øl, saftig, amerikansk barbecue og rungende latter – det er bare nogle af de ingredienser, der udgør Flakhaven Gastro i hjertet af Odense på Fyn. Her venter dig et mekka af spændende madoplevelser og sociale arrangementer, som du kan nyde med en øl i hånden og en god ven under armen.

Vores rustikke bryghus danner rammen om dit besøg, og du kan derfor spotte vores store kobberkedler skinne om kap med hinanden, lige fra du træder ind i varmen. Sving forbi vores restaurant, snup en øl eller et glas vin nede i pubben og mærk den gode stemning. Vi står klar til at tage imod dig i bryghuset, når du ankommer.

Sommer på Flakhaven

Hele sommeren har Bryggeriet et dejligt solbeskinnet serveringsområde på Flakhaven.

Ølkælderen

Derudover byder Bryggeriet på +25 taphaner i kælderen, med øl fra ind- og udland, disse kører med udskiftning hele tiden og der vil derfor altid være mulighed for at smage nyt, specielt og traditionelt øl.

Hver eneste onsdag, kan du få en ølsmagning på Flakhaven Gastro fra kl. 19:00 – 20:00. Du vil i løbet af smagningen blive budt på 6 forskellige udvalgte øl for 100 kr pr person. Det kræver ingen tilmelding at deltage, blot mød op.
Formel 1 på storskærm

Vi viser formel 1 samt formel 2 i Beer Cellar på Flakhaven

 

 

 

Flakhaven Gastro
Flakhaven 2
5000 Odense
Tlf: 66 12 02 99

 

Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!

Nyheder fra Odense Spiseguide

Om Odense Spiseguide

På Odense Spiseguide finder du altid opdateret information om restauranter, kommede musik-/ teater- og spisearrangementer. Kontakt os og få din restaurant eller dit arrangement med i guiden.

Odense Spiseguide
Casino Odense