Denne uges spisested er Restaurant Bacchus – her handler det om smagen fra de gode råvarer. Det handler om årstidens smag. Smagen af fransk håndværk og kogekunst. Bacchus’ kendetegn er Stephanes fortolkning af det klassiske franske køkken baseret på smagen, håndværket og stoltheden i hjemmelavede produkter.
Bacchus Classic – Mandag og tirsdag
Rustik 3 retters menu 350,- / 4 retters menu 450,- / 5 retters menu 550,-
Alle menuer er inkl. 2 stk. appetizers
Vin pr. glas – kr. 125,-
Mercredi – Onsdags surprise
Stemningen er folkelig og hyggelig. En gastronomisk overraskelse, hvor der ikke mangler noget. 4 retters “Surprise Menu” inkl. appetizers samt hvid- og rødvin ad libitum – kr. 645,- (vin ad libitum under hele middagen indtil kl. 21.30)
Selskab
Søndag åben for private selskaber efter aftale.
Læs mere om selskaber her.
Winemakers Dinner på Bacchus
Åbningstider
Frokost: Torsdag – Lørdag 11:30 – 15:00
Aften: Mandag – Lørdag 17:30 – 21:45
Reservering på: 23 37 00 04 eller online
Restaurant Bacchus
Vestergade 5
5000 Odense C
Tlf. 23 37 00 04
Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!