Nyheder fra Odense Spiseguide

Nyheder fra Odense Spiseguide

Ugens Spisested – Restaurant Flammen

Ugens restaurant i Odense

Denne uges spisested er Restaurant Flammen – en buffet restaurant der altid har min. 15 slags kød på grillen, hvor udvalget varierer alt efter sæson. Desuden er der min. tre slags forretter samt dagens suppe mm.
Som tilbehør tilbydes altid min. 10 slags varme retter og en salatbar med over 50 varianter. Hertil serveres frisk brød, div. smør, dressinger og 3 slags saucer.
Der er kød af mange forskellige slags. Alt fra oksemørbrad til dansk svinekød. Der skiftes løbende ud i buffeten efter årstiden.

 

Restaurant Flammen i Odense er rummelig, hyggelig og atmosfærefyldt indrettet – med plads til alle!
Restauranten er med sine mange hyggelige kroge og gulve i forskellige niveauer et oplagt valg til enhver lejlighed.
Restaurant Flammen Odense er beliggende i Det gamle Fyns Forsamlingshus, som blev bygget i år 1900. Restauranten ligger i gågaden Kongensgade i hjertet af Odense, med parkeringsmuligheder lige rundt om hjørnet.

 

Overdådige brunch- og frokostbuffet

Når vi siger ”overdådig” så mener vi det. Udover alt det klassiske, som der skal være, så har vi en omeletstation, en yoghurtbar, tarteletter, rösti, pommes frites, bearnaisesovs, 3 slags kød på skærebrættet, masser af pålæg, frugt og salat og wienerbrød, Nutella og vafler med softice. Læs mere på www.restaurant-flammen.dk/brunch/

 

TakeAway

I vores takeaway kan du blandt andet bestille go’e ben, salat, fritter og lækre, møre og saftige stege. Du kan endda blande din helt egen TakeAway favorit-menu. Mere om TakeAway

 

Åbningstider

Aften åbent alle ugens 7 dage fra kl. 17:00
Lørdag og søndag brunch- og frokostmenu fra kl. 9:30

 

Restaurant Flammen
Kongensgade 66-68
5000 Odense C
Tlf. 35 26 63 62

Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!

Tags: , , , , , , , , , , , , ,