Nyheder fra Odense Spiseguide

Restaurant Skovbakken Odense

Ugens Spisested – Restaurant Skovbakken

20. juni 2022

Denne uges spisested er Restaurant Skovbakken – der er beliggende med den skønneste udsigt ned over Odense ZOO samt Ådalen.
Køkkenet er en blanding af det nye nordiske køkken og det franske køkken, køkkenchef Lars Knudsen fremtryller kunstneriske kreationer i køkkenet og eksperimenterer hele tiden med nye retter og smagsvarianter. Alle menuer laves fra bunden med respekt for de råvarer der er i sæson.

 

 

Frokost med fantastisk udsigt

Terrassen er åben for frokost med kig til det nye søløve anlæg i Odense ZOO. Se frokostkortet

Åbent for frokost alle dage mellem kl. 11.30-16.00 (dog ikke mandag)
Det kan anbefales at reserverer bord, hvis man vil være sikke på at få denne smukke udsigt.

 

 

Åfarten

I sommerhalvåret er der mulighed for at sejle med Odense Åfart fra Munke Mose og ud til Odense ZOO – hvor en af tjenerne kan afhente jer ved broen og guide jer op til vores terrasse, læs hvordan

 

Selskaber

Ønsker man at give sine gæster den ultimative oplevelse, hvad enten det drejer sig om en fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller bryllup, så er Restaurant Skovbakken stedet. Der er mulighed for at sejle hertil med Odense Aafart eller man kan besøge Zoo, som en del af festen.

Det er ligeledes muligt for firmaer og afholde kurser og konferencer i de indbydende selskabslokaler, hvor der er tilgang til både it-udstyr og wifi. Der er mange gratis parkeringspladser lige overfor restauranten.

 

 

Restaurant Skovbakken
Sdr. Boulevard 314
5000 Odense​ C
Tlf. 66 12 11 77

 

Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!

Nyheder fra Odense Spiseguide

Om Odense Spiseguide

På Odense Spiseguide finder du altid opdateret information om restauranter, kommede musik-/ teater- og spisearrangementer. Kontakt os og få din restaurant eller dit arrangement med i guiden.

Odense Spiseguide
Casino Odense