Nyheder fra Odense Spiseguide

Bryllupsfestival på Odense Havn

Pressemeddelelse – Ny Bryllupsfestival på Odense Havn

23. februar 2024

Den 17. marts 2024 afholdes der for første gang Bryllupsfestival på Odense Havn og står det til arrangørerne bliver det et tilbagevendende arrangement.

Det er Brian Matzen (ejer af Alfred & Kamilla) der efter sine mange år i branchen og med flere hundrede bryllupsfester i bagagen synes at der manglede et mere intimt arrangement for par i bryllupstanker.

”Kommer man som par ud på en messe er det overvældende. Der er meget at forholde sig til og det kan være lidt svært at overskue. Vi ville gerne skabe en dag for brudeparrene hvor de kan opleve at blive kræset for af nogle få leverandører og forhåbentligt finde noget inspiration til deres egen bryllupsfest.” siger Brian Matzen (Alfred & Kamilla).

Alfred & Kamilla er gået sammen med lokale virksomheder for at skabe et flot arrangement og på dagen kan brudeparrene møde:

”Vi er en lille gruppe leverandører som sætter en ære i høj kvalitet og vi er dybt dedikerede til de arrangementer vi laver så det skal nok blive rigtigt godt.” fortæller Brian Matzen videre.

Alfred & Kamilla råder over 2 selskabslokaler og totalt 550 m2 så der er god plads til de gæster der vil komme d. 17. marts.

Festivalen åbner 12.30. Det er gratis at deltage men man skal tilmelde sig senest 7. marts på booking@alfredogkamilla.dk

På dagen vil der udover udstilling og smagsprøver også være mulighed for at vinde flotte præmier som doneres af arrangementets leverandører.

Tags_

Nyheder fra Odense Spiseguide

Om Odense Spiseguide

På Odense Spiseguide finder du altid opdateret information om restauranter, kommede musik-/ teater- og spisearrangementer. Kontakt os og få din restaurant eller dit arrangement med i guiden.

Odense Spiseguide
Casino Odense