Nyheder fra Odense Spiseguide

Rosé Festival Odense

Sidste chance for billetter til Rosé Festival Odense!

12. april 2024

Lørdag d. 25. maj afholdes årets lyserøde fest, og der er kun 5% billetter tilbage, før det er udsolgt. Skynd dig at få fat i dine billetter nu!

 

Det er sidste chance, hvis du er vild med rosévin, men endnu ikke har sikret dig billet til årets store Rosé Festival Odense. Der er nemlig kun 5% af billetterne tilbage inden den populære festival for 4. år i træk må melde udsolgt.

 

Der er dømt fest og lyserøde farver i Ansgar Anlæg d. 25. maj, når Danmarks største Rosé Festival igen løber af stablen i Ansgar Anlæg – haven med de smukke bøge-og kastanjetræer.

 

Smag 15 forskellige slags rosévin
Konceptet er simpelt, og der er garanti for en fed fest. Med i billetten får man sit eget Riedel Extreme Rosévinglas med indgraveret årstal og logo. Og med dette i hånden, kan man begive sig af sted på en attraktiv smagerute blandt de 15 vinudstillere. Bagpå det udleverede program er nemlig 15 logoer, og hvert sted får man udleveret et glas rosévin.

Der vil være massevis af hyggekroge rundt på pladsen, hvor man kan slå sig ned og nyde rosévinen og hinandens selskab.

Udskænkningen foregår fra klokken 11-17, og herefter fortsætter efterfesten med DJ til kl. 22:00

 

Fede konkurrencer

Festivalen byder igen på to konkurrencer. I den første konkurrence kårer gæsterne festivalens bedste rosévin. Alle gæster får nemlig mulighed for at stemme på den bedste rosévin blandt de femten udskænkninger, man får gennem sin billet, således at én af festivalens 15 vinudstillere kommer til at gå fra festivalen med en flot og velfortjent pokal.

 

Den anden konkurrence har flere vindere og går ud på, at der kåres festivalens bedste outfit. Der dystes i følgende kategorier:

  • Bedst klædte kvinde
  • Bedst klædte mand
  • Festivalens bedst klædte og mest festlige bord

 

Den bedst klædte mand og kvinde vinder hver 2 billetter til næste års festival, mens der er to fleste magnum rosévin på højkant til det mest festlige og bedst klædte bord.

 

Efterfesten fortsætter helt til klokken 22
Der er mulighed for at forudbestille tapas eller gå på opdagelse i de forskellige foodtrucks, der kan findes på pladsen. Du kan også tage et smut forbi baren, hvor der både serveres øl, cocktails og drinks. Som noget nyt i år finder i også en Aperol-bar.

Derudover fortsætter succesen med efterfest, der varer helt til klokken 22.00. Her kommer der DJ, som holder roséfesten flydende.

Roséfestivalen finder sted d. 25. maj på Ansgar Anlæg i Odense C, og du kan læse mere om arrangementets program og finde dine billetter her:

www.rosevinfestival.dk

Nyheder fra Odense Spiseguide

Om Odense Spiseguide

På Odense Spiseguide finder du altid opdateret information om restauranter, kommede musik-/ teater- og spisearrangementer. Kontakt os og få din restaurant eller dit arrangement med i guiden.

Odense Spiseguide
Casino Odense