Nyheder fra Odense Spiseguide

Storms Pakhus Odense

Ugens Spisested – Storms Pakhus

4. marts 2024

Denne uges spisested er Storms Pakhus – hvor du finder ildsjæle, der brænder for gastronomi og kreativitet. Her kan du gå på opdagelse blandt de mange spændende madboder, barer og kreative erhverv. Pakhuset er desuden det oplagte sted, hvis du vil nyde en god specialøl med vennerne, en dejlig cocktail med kollegaerne eller måske deltage i nogle af de mange fede events.

 

Madboder & barer

Gå på opdagelse i Pakhusets mange madboder. Du finder et væld af muligheder – om du er stil stærkt, surt eller sødt. Du kan også forkæle ganen med læskende cocktails, iskolde fynske øl og kvalitetsvine fra hele verden. Vi garanterer noget for alle.

 

Events i Pakhuset

Pakhuset er ikke kun et street food marked. Vi afholder nemlig også forskellige events hver uge. Fra koncerter til workshops, talks, banko og quiz. Der er noget for både store og små. Langt de fleste af vores events er helt gratis at deltage i. Du kan læse meget mere om de enkelte events på vores Facebookside og i eventkalenderen.

 

Selskaber

Saml familie, kollegaer og venner til en særlig aften i fede og anderledes rammer. Med de ca. 6000 m2 kan Pakhuset rumme mange former for selskaber. Fødselsdag, barnedåb, bryllupsreception, konfirmation – anything goes! Pakhuset er også det oplagte sted at samle medarbejdere uden for arbejdstiden.
Det store udvalg byder op til både hverdag og fest. Om I bare er til en enkelt fyraftensøl, eller hvis der skal skejes ud med cocktails hele aftenen. I kan få det lige, som I ønsker. Og så er der selvfølgelig både noget for vegetaren, veganeren og gluten-allergikeren.

 

Åbningstider:

Pakhusets barer
Søndag – torsdag: 11:00 – 23:00
Fredag – lørdag: 11:00 – 01:00

 

Pakhusets madboder
Man – tors: 11:00 – 21:00
Fre – lør: 11:00 – 22:00
Søn: 11:00 – 21:00

 

 

Storms Pakhus / Odense Street Food
Lerchesgade 4,
5000 Odense C

 

Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!

Nyheder fra Odense Spiseguide

Om Odense Spiseguide

På Odense Spiseguide finder du altid opdateret information om restauranter, kommede musik-/ teater- og spisearrangementer. Kontakt os og få din restaurant eller dit arrangement med i guiden.

Odense Spiseguide
Casino Odense